Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch için Dragon Quest XI S Demo, Süper Shypox, Dragon Quest X Dünyası ve Daha Fazlası


Bugün Square Enix, Dragon Quest Yaz Festivali'nin canlı yayınına ev sahipliği yaptı ve bazı haberlerde bulunmak üzere, Dragon Quest XI S: Elusive Age Echoes - Definitive Edition'ın yeni görüntülerini sundu.

Oyuna eklenecek Dragon Quest X dünyasının bazı görüntülerini de görüyoruz. 3DS versiyonundan miras kalmış geçmiş Dragon Quest dünyalarına seyahat etmenizi sağlayan sistemde ziyaret edebilirsiniz.

İkinci video, Japon dergisi VJump'ta yayınlanan mangada giyilen kıyafetten esinlenerek Erik için bir kostüm gösteriyor.

Son olarak, tüm parti üyelerinin rastgele utanmasına ve sıradan Shypox seçeneğinde olduğu gibi ana kahramana gerçekleşmesi yerine, sırasını yitirmesine neden olacak olan Süper Shypox olan Draconian Quest'e bir eklenti göreceğiz. .

Dragon Quest XI S: Zor Bir Çağın Yankıları - Definitive Edition, 27 Eylül 2019'da Nintendo Switch için çıkışını gerçekleştirecek. Bahsi geçen videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 



Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Dragon Quest XI Dragon Quest XI: Sugisarishi Toki o Motomete PS4 3DS nintendo Nintendo NX yeni konsol jrpg rpg playstation 4
Days Gone'dan Crazy Taxi Benzeri Yeni Mod Taron Egerton Yeni Wolverine Olabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Quest XI
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız