Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch Satışları 41.67 Milyonu Aştı

 
Nintendo, Nintendo Switch satışlarının 30 Eylül 2019 itibarıyla dünya genelinde 41.67 milyonu geride bıraktığını duyurdu.
 
30 Eylül'de sona eren üç aylık dönemde 4.8 milyon Nintendo Switch satıldı. Bunların 1.95 milyonu 20 Eylül'de çıkan Nintendo Switch Lite'a ait. 
 
Nintendo ayrıca en çok satan birinci parti Nintendo Switch oyunlarını listesini güncelledi. 20 Eylül'de çıkan The Legend of Zelda: Link’s Awakening 3.13 milyon adet satış ile ilk 10'a girmeyi başardı.

Nintendo Switch'te en çok satan birinci parti oyunlar:

Mario Kart 8 Deluxe – 19.01 milyon
Super Smash Bros. Ultimate – 15.71 milyon
Super Mario Odyssey – 15.38 milyon
The Legend of Zelda: Breath of the Wild – 14.54 milyon
Pokemon: Let’s Go, Pikachu! / Pokemon: Let’s Go, Eevee! – 11.28 milyon
Splatoon 2 – 9.28 milyon
Super Mario Party – 7.59 milyon
New Super Mario Bros. U Deluxe – 4.59 milyon
Super Mario Maker 2 – 3.93 milyon
The Legend of Zelda: Link’s Awakening – 3.13 milyon
 
Toplamda 246.01 milyon Nintendo Switch oyunu satıldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Tokyo Warfare Turbo 15 Kasım'da Xbox One'a Geliyor ASUS, GeForce GTX 1660 ve 1650 SUPER Serisi Ekran Kartlarını Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-E87629FD5

1.11.2019 20:08:54

0
Ulan ne adamsınız ya

Philipp_Plein

1.11.2019 19:41:48

0
Sağlam midesizmiş her kimse.

BSC Misafiri

1.11.2019 14:14:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: Berkayselcuk Sana bu üslup az bile ama konuyu senin diğer başlıklarda yaptığın gibi kişisel bir boyuta tasimayacagim. Benim yazdığım Nintendo hikayesi kadar gerçek sizin de konsol ayrı mobil ayrı, singleci ayrı online ci ayrı kafasız. Hayır bana sektörün kurdu sanki herifler "sön çok yonloş degerlondormosson, boylo sacmo degerlondormo görmedom" yazıyorlar bir de BSC yle bir olmuş. Hayır Sony den konuşşak neyse, adam bana gelmiş Nintendo bu ayrımı yapıyor diyor. İnternette fi tarihinden kalma konsollarina kadar romları kaldirtan, YouTube da uçan kuşa telif atan firma kalkar yarın mobile de yanlar, konsol işinden de çıkar. O senin Mario nun tulumundan zeldanin sapkasina para ister. Bu ihtimalleri benim kadar siz de biliyorsunuz. Forumda exc imize taş değmesin 3 maymunu oynuyorsunuz. Oynayın bakalim
Gerçek yüzünü her mesajla daha bir görüyoruz üsluba bak :D Ben daha fazla almıyayım teşekkürler.

Berkayselcuk

1.11.2019 13:17:17

0
Yahu sana mobili aynı kalitede görüyoruz mu dedik. Hayır sizin yüzünüzden gören Nintendo hater iyiz sanacak. Elmayla armutu karşılaştırmayın dedik. En son işi getirip "ama mobilci farklı konsolu farklı şucu farklı bucu farkliya" bagladiniz yine kendi kendinize. Bana karlarla gelme, sektörü hangi mobil oyun yönlendirdi diyorsun, sektörü para yönlendiriyor hacı. Hiç bir büyük firma lan bunlar çok iyi oyun yapmış biz de bu kadar iyi yapalım demiyor. Kim hangi oyun tarzıyla iyi para cukkaliyor a bakıyorlar. Nintendo da zamanında sektörü iyi oyun yaptığı için değil( yanlış anlarsınız şimdi yapmadı demiyorum) iyi para cukkaladigi için yönlendirdi. Şu son paragrafa da bir şey demiyorum. Apayrı bir tartışma konusu mevzu sen olunca. Bu minvalde yazdığımız bir çok yorumlarda gelip bize saldıran yine sendin.

İdrak İstimlak

1.11.2019 12:51:57

+1
Zelda BotW, Mario Odyssey, Bayonetta ayarında mobilde ne var Allah aşkına, geçtim mobilim, diğer konsollarda bunların kalitesine denk kaç oyun var? Böyle yapımların çıktığı bir platformu mobil ile aynı kalitede görmek iş bilmezliktir, körlüktür veya altında hazımsızlık tarzı bir sorun vardır. Son 3-4 yılda ne çıkmış mobile, oyun sektörünü yönlendirecek, bana kazanılan paralarla, karlarla gelme. Oyuncu adam firmanın kazandığına değil, oynadığı kalite yapımlara bakar, sen neye bakıyorsun? Bundan 5-10 yıl sonra sektörün nereye geleceğini, ne olacağını herkes gibi biz de aşağı yukarı tahmin ediyoruz. O zaman gelir Nintendo olmaz, Sony olmaz, gider PC de sevdiğimiz türde oyunları yapan bağımsız geliştiricilerin oyununu oynarız. Bunca dağıtım imkanının olduğu bir dünyada herkes kendi zevkine göre oynayacak bir oyun bulur. Eskiye, eskiyi sevenlere karşı bu nefretin sana daha iyi oyunlar oynatmayacak, bunu biliyorsun değil mi?

Berkayselcuk

1.11.2019 12:30:21

0
Sana bu üslup az bile ama konuyu senin diğer başlıklarda yaptığın gibi kişisel bir boyuta tasimayacagim. Benim yazdığım Nintendo hikayesi kadar gerçek sizin de konsol ayrı mobil ayrı, singleci ayrı online ci ayrı kafasız. Hayır bana sektörün kurdu sanki herifler "sön çok yonloş degerlondormosson, boylo sacmo degerlondormo görmedom" yazıyorlar bir de BSC yle bir olmuş. Hayır Sony den konuşşak neyse, adam bana gelmiş Nintendo bu ayrımı yapıyor diyor. İnternette fi tarihinden kalma konsollarina kadar romları kaldirtan, YouTube da uçan kuşa telif atan firma kalkar yarın mobile de yanlar, konsol işinden de çıkar. O senin Mario nun tulumundan zeldanin sapkasina para ister. Bu ihtimalleri benim kadar siz de biliyorsunuz. Forumda exc imize taş değmesin 3 maymunu oynuyorsunuz. Oynayın bakalim[:'(]

İdrak İstimlak

1.11.2019 11:07:07

0
Bu kale düşmüş ama bizimkiler prensesi kurtarmak için diğer kaleye koşturuyor.

darkdiva

1.11.2019 11:03:10

+1
Adam xbox ı geçemez satışta demiş ?? ömrünün sonunda ikiye katlamazsa ben de bişey bilmiyorum.

BSC Misafiri

1.11.2019 09:46:24

+1
Nintendonun kendine ait iplerin reklamını yapıp para kazandığı mobil oyun anlayışını çok yanlış değerlendirilmiş. Uzun zamandır bu denli saçma bir komplo teorisi okumamıştım. Biride Nintendonun Xbox’ı geçmesi imkansız onu bir geçin yazmış. Xbox 1,5 yıllık süreçte yeni konsolunu çıkaracak Nintendo minimum 2,5 yıl sonra nesil değiştirecek. Fanboyluk başka bir olay. Hele konsolun üreticisinin dahi doğru düzgün oyun çıkarmadığı bir konsol hakkında yetişemez güzellemesi yapılması çok komik ama game pass var sonuçta haklılar. Xbox gelecek nesli düşünürken micro fanlarının hala bu nesilde atılım olacağını düşünmesi ne üzücü. Ne oldu o ayrı hesaplamalar yapan server işleri. Güç geliyor mu ? Bir tarafta satmamış Wii U için tonla oyun çıkarmış Nintendo var diğer tarafta ise konsolu iyi kötü hala satarken anca bir Gears, Forza getiren Microsoft. Onlar dahi anladı oyuna ihtiyaçları olduğunu tonla stüdyo aldılar yeni nesile hazırlık. Bizim xboxçılar hala ex. oyun gerek yok, game pass, 4k var şeklinde sayıklıyor. Kontrolcüsünü seversin, hizmetlerini seversin eyvallah ama o kadar. Neyin savunması bu kale düşmüş sen hala kapıyı koruyorsun.

İdrak İstimlak

1.11.2019 09:29:35

+1
Zelda BotW, Mario Odyssey gibi oyunların bırak mobil sektörü, diğer konsollarda bile doğru dürüst bir karşılığı yok. Böyle saçma karşılaştırma ile dalga geçilmesi tabii ki doğal olacak.

ozi_41

1.11.2019 08:50:05

+2
xbox ta lococycle,idarb,so many me,smurf vb oyunları 1000 leyen bir arkadaş vardı. Onu anımsattınız bana

BSC Misafiri

1.11.2019 08:04:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: Berkayselcuk Forumdaki dedeler de maşallah controller başında ermişler. Bethesda 5 sene önce single oyunlar ölüyor diye ortaya çıktığında millet peşinden sürükleniyordu Fallout 76 dan sonra adını duyan yere tukuruyor. Wii u dönemi ne durumdaydı forumun dedeleri acaba? Nintendo mobil pazara hazırlık yapıyor yıllardır. Farklı mobil oyunlarla piyasada denemeler yapiyorlar. Şimdi Mario Kart tour la sağlam bir başarı yakaladılar. Ellerinde her marka mobile uyumlu neredeyse. Exc diye ağlarken 50 yaş teyzeler gibi candy crush çakması Mario oyunları oynarken bulmayin kendinizi
Dostum neden dalga geçiyorlar hala biliyor musun ? Çünkü nintendo hakkında yazdığın bir fanfik hikaye gibi duruyor.

İdrak İstimlak

1.11.2019 06:40:59

+1
Mobil oyun pazarını, konsol oyun pazarından ayrı düşünmekle, mobil pazarı yok saymak aynı şey değil bir defa. Mobil oyun pazarı büyük bir pazar olabilir, Nintendo, Sony, MS gibi firmalar bu pazara girmek isteyebilir ve hatta konsol pazarından bu işin kaymağını yemek için bazı oyunları mobile de getirebilirler. Ancak yine de konsol pazarındaki oyuncu ile mobil pazardaki oyuncuyu aynı kefeye koyamazsın. Bir defa bunu anlaman gerekiyor. Konsol pazarındaki oyuncular bile birbirinden farklı. Her üç markanın oyuncuları arasında geçişkenlik olsa da, rekabetçi oyun oynayan kitle ile bizim gibi tek kişilik senaryolu oyunları seven kitle birbirinden ayrılıyor. Xbox ta böyle bir kafa olmadığı için bahsettiğim bu tarz oyuncular o alana hiç girmiyorlar. Şu konuşma tarzın bile ne kadar itici ve kendini beğenmiş. Senin gibi birinin böyle bir konuyu, böyle bir kafayla anlaması zor. Sen en iyisi mi, git online oyunlarda bir kaç düşman daha öldür, rahatla, kendine gel aslanım.

Berkayselcuk

1.11.2019 05:00:39

+1
Forumdaki dedeler de maşallah controller başında ermişler. Bethesda 5 sene önce single oyunlar ölüyor diye ortaya çıktığında millet peşinden sürükleniyordu Fallout 76 dan sonra adını duyan yere tukuruyor. Wii u dönemi ne durumdaydı forumun dedeleri acaba? Nintendo mobil pazara hazırlık yapıyor yıllardır. Farklı mobil oyunlarla piyasada denemeler yapiyorlar. Şimdi Mario Kart tour la sağlam bir başarı yakaladılar. Ellerinde her marka mobile uyumlu neredeyse. Exc diye ağlarken 50 yaş teyzeler gibi candy crush çakması Mario oyunları oynarken bulmayin kendinizi[:'(]

Venomstr

1.11.2019 04:15:03

0
Yeni yetme olduğun buradan belli ki Nintendo'nun ne olduğunu bilmiyorsun.

Berkayselcuk

31.10.2019 22:10:48

0
Alintila da yaz, kime yazdığın belli. İlk mesajdan beri elmayla armut karşılaştırıyorsunuz diyorum. Hala gelmiş bana Xbox i haklı çıkarmaya çalışıyor yazıyorsun. Sanki Xbox bayrağı dikti biz altında exc e küfür ediyoruz sabah akşam. Ayrıca senin hoşuna gitsin gitmesin oyun sektörü denince işin içine giriyor mobil. Öyle benim paşa gönlüm aaa oyun çekiyor hepiniz ona göre yatırım yapın diye ağlamak bir şey ifade etmiyor firmalar için. Adamlar rapor yazarken 1 milyar kişiye gamer deyip geçiyorlar mobili de dahil edip. PlayStation a pes makinesi mi aldın diyen adam çıkarıp telden pubg oynuyor. Koca konami hadi eyvallah dedi pes dışında tüm oyunlarını mobile çıkarmaya başladı. Bir çok firma mobile yanlamaya başladı. Burada exc exc diye guzellediğin Nintendo da bu kafadan uzak bir firma değil. Yarın konsol işini bıraktık mobilden yürüyoruz der switch ine sarılır ağlarsın exc exc diye. Her başlıkta salladigin Xbox yine cloud la giriyor mobile tarafına. En azından telden klasik anlamda oyun oynarsın kolu bağlayıp. Nintendo hiç sallamaz Mario run yapar geçer, exc i geçtim oynayacak oyun bulamazsın.

deadlight54

31.10.2019 21:40:46

0
Wii U gibi facia bir konsola imza attıktan sonra, Switch ile güzel toparladılar.

İdrak İstimlak

31.10.2019 21:35:01

+5
Ya forumda konsol oyunlarının, telefon oyunları düzeyine indirgenerek, Xbox One in doğru bir iş yaptığının kanıtlanmaya çalışıldığını da gördüm ya gam yemem artık. Bu nasıl bir kafadır, neyin kafasıdır? Bu Xbox kullanıcıları dışında kimsenin böyle düşünmediğini de satış rakamlarıdan anlıyoruz zaten. Kendisinden 2.5 yıl sonra çıkan bir konsola yenilmesinin fanatikleri tarafından aciklanabilmesinin başka bir yolu yok çünkü. Saçmalamak bunların makus kaderi...

Guest-E87629FD5

31.10.2019 21:21:08

+1
Maşallah, Nintendo ayrıcalığı işte. Şakirtbox One dışında tüm platformlar güzel. PS4, Switch ve PC hepsini seviyorum 👍

Philipp_Plein

31.10.2019 20:53:04

0
Xbox’ı geçmesi imkansız onu bir geçin. Ayrıca bu kadar kötü konsolun ve çöp oyunlarının bu kadar satması dünya daki oyuncuların sıyırmış ve zevksiz olduğunu gösteriyor durum cidden çok vahim.

BSC Misafiri

31.10.2019 20:22:08

+2
Akıl tutulması bu olsa gerek. Bilememezlikten herhalde Nintendo oyunlarını android oyunlarıyla karşılaştırıyorlar. Şaka herhalde, şaka olmalı, olmaması garip kaçar.

Kasatka

31.10.2019 20:04:55

+2
Lan oglim. Exc oyundan ibaret degil diyorsunuz da adam simdi atiyorum bilincli bir kullanici evinde pc si var gidiyor mediamark a bi xbox one x e bakiyor bi oyunlarina birde ps4 e bakiyor birde oyunlarina. Kendince diyor ki xbox alirsam bi karim yok ama ps4 alirsam extra exc oyunlari da oynayabilicem diyip tercihini ps4 den yana kullaniyor. Yani bunu anlamak bu kadar mi zor. Millet bir oyun icin konsol alabiliyor avrupada her ogrencinin kendi butcesi var ve bir oyundan etkilenip cihaz aliyor ki etkilendigi de genelde iki exc de iyi olan firma. SONY ve NINTENDO.

BSC Misafiri

31.10.2019 20:03:09

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Berkayselcuk Mevzuyu exc e daraltip baktığın için anlatmak istediğimi iskaliyorsun. Ds e kadar hatta 3ds de çıkmıştır belki tüm oyunları emulatorle açıp oynayabiliyorsun PC de, hatta telefonda. İnsanlar yine de gidip cihazı satın alıyorlar çünkü her yerde rahatlıkla oynamak istiyorlar bu oyunları. Aynı adamlar Skyrim witcher i da tekrar tekrar alıyorlar bu konsol için, daha düşük grafiklerde oynuyorlar. Sebep yine yolda metroda zaman öldürmek. Mobil oyun tarafında konsol piyasasını katlayacak paralar dönüyor. Çok mu iyi oyunlar çıkıyor mobile? Exc oyun da değiller? Kim açıp PC de oynuyor bu oyunlari? Switch i karşılaştıracaksan al ios Android le karşılaştır Xbox başka kulvarda. Eğer mevzu exc ise mobilde oyun oynamak isteyen herkes gider switch alırdı. Sen begensen de beğenmesen de iş exc oyundan ibaret değil.
Bundan sonra argüman sunmaya ihtiyaç bile yok. Ne dediğinin farkında değilsin. Xbox'ın kulvarı belli evet ne yazık ki bu nesil toplama pc lakabının en çok yakıştığı cihaz. iyi akşamlar.

İdrak İstimlak

31.10.2019 19:28:08

+2
Bu tip konularda akıl tutulması yaşayan üyeleri görmek beni şaşırtmıyor artık. XBox ne yaparsa bu tiplerin doğrusu o oluyor, yahu azıcık omurganız olsun, kıbleniz neresi bilelim? Bir de insanda azıcık olayları değerlendirme, tahlil etme, bundan sonuç çıkartma gibi bir gayret olur, bunlarda o da yok. Dillerine dolamışlar, gamepass, gamepass, oyunlar 5 yetale, multiplatform süper, exc oyunlara ölüm, 4K minecraft. Allah aşkına biraz kendinizi yenileyin, yanlış saat bile günde iki defa zamanı doğru gösteriyor ama siz bunu bile beceremiyorsunuz.

Berkayselcuk

31.10.2019 19:26:53

0
Mevzuyu exc e daraltip baktığın için anlatmak istediğimi iskaliyorsun. Ds e kadar hatta 3ds de çıkmıştır belki tüm oyunları emulatorle açıp oynayabiliyorsun PC de, hatta telefonda. İnsanlar yine de gidip cihazı satın alıyorlar çünkü her yerde rahatlıkla oynamak istiyorlar bu oyunları. Aynı adamlar Skyrim witcher i da tekrar tekrar alıyorlar bu konsol için, daha düşük grafiklerde oynuyorlar. Sebep yine yolda metroda zaman öldürmek. Mobil oyun tarafında konsol piyasasını katlayacak paralar dönüyor. Çok mu iyi oyunlar çıkıyor mobile? Exc oyun da değiller? Kim açıp PC de oynuyor bu oyunlari? Switch i karşılaştıracaksan al ios Android le karşılaştır Xbox başka kulvarda. Eğer mevzu exc ise mobilde oyun oynamak isteyen herkes gider switch alırdı. Sen begensen de beğenmesen de iş exc oyundan ibaret değil.

BSC Misafiri

31.10.2019 17:59:21

+1
quote:

Orjinalden alıntı: MonacoDoom Exc oyunla başarıyı marifetten saymam arkadaş ben. Adamın elini ayağını bağlıyorsun bu oyunu oynamak istiyorsan satın alacaksın diye dayatma yapıp zorluyorsun. Adamsan multi platform oyunlar çıkar seni alacak olan zaten alır. Xbox one misali.
Microsoft her oyunu multi platform çıkarıyor tabi :D Ps4ümde Forza, Halo, Gears varda ben oynamıyorum. Hangi multi platform bu bahsettiğin. Pc platformu microsoftun kazanç kapılarından biri değil mi ? Bari bizi yemeyin.

İdrak İstimlak

31.10.2019 17:22:27

+2
Peki

PyroSemi

31.10.2019 17:07:09

+2
Kesinlikle Nintendoyla yeni tanıştım ve şunu söyleyebilirimki bize oyunun ne olduğunu unutturmuşlar

MonacoDoom

31.10.2019 17:01:37

+3
Exc oyunla başarıyı marifetten saymam arkadaş ben. Adamın elini ayağını bağlıyorsun bu oyunu oynamak istiyorsan satın alacaksın diye dayatma yapıp zorluyorsun. Adamsan multi platform oyunlar çıkar seni alacak olan zaten alır. Xbox one misali.

Guest-72F89107A

31.10.2019 17:00:24

+1
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Switch in ilk modelleri kırılıyor, şu an deli gibi satan ve geçen ay Amerika da en çok satan konsol olmayı başaran modeller düşündüğünüzün aksine kırılmıyor. Xbox ile bir sıkıntım şahsen yok, olmaz da. Benim problemim bu marka adı altında oyunculara atılan kaziklarla. DLC, mikro ödeme, paralı online hep bu adamların icadı. Şimdi de Gamepass gibi ucuz oyun oynama arzusunda olan ama uzun vadede bu sistem yüzünden kaliteli oyun göremeyecek kitlenin beynini uyusturuyorlar. Benim bakış açım bu, görüşlerimizi dile getiriyoruz. Size uygun gelmeyen görüşlerim varsa, buyurun siz de kendi görüşlerinizi dile getirin.
Kaliteli oyun yok mu?Senin çöps4'ünde forza horizon kalitesinde araba yarışı var mı önce ondan haber et, outer worlds geldi gamepass'a o da mı kalitesiz oyun?Metro exodus kalitesiz?Dirt rally 2.0, vampyr, sunset overdrive, shadow of war,rise of the tomb raider.Aylık 14 lira bence gayet makul. Diğer arkadaşın dediği gibi nintendo başlığı altında xbox'a giydirince xbox ile sıkıntın olmalı.

Kim Kitsuragi

31.10.2019 16:32:25

0
ps4 ve switch varken kim takar şakirtboxı.. zaten mediaplayer diye satılıyor artık. detroit, heavy rain, death stranding gibi yapımlar artık pcye bile gelirken şakirtboxa gelmiyor bile. zaten satış rakamlarını bile rezil olmamak için açıklamıyorlar.

# Ace #

31.10.2019 16:22:04

0
Kırılan serisine sahip olduğum için mutluyum..

İdrak İstimlak

31.10.2019 16:11:38

+2
Nintendo oyunlarını, çocuk oyunları seviyesine indiegeyen, en hafif deyimi ile oyundan gram anlamayan kişidir. Bugün oyun diye oynadığınız bir çok yapımın temel mekanikleri bu oyunlar sayesinde oyun dünyasına kazandırıldı. Açın bakın en yüksek metaya sahip oyunlara ilk beşte Nintendo ve Shigeru Miyamato'dan başkasını göremezsiniz. Ayila bayıla oynadığınız Batman'ler, Dark Souls'lar, sandık açmalı, dungeon mantıklı aksiyon macera oyunu varsa temeli Zelda, platform oyunlarının alayının da kökünde Mario vardır. Bunu bilmeyen oyuncuyum diye gezmesin.

BSC Misafiri

31.10.2019 15:58:02

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Ps4 haftalardır kapalı yatıyor Xbox varken hangi oyunu oynasam diye yarım saat düşünüyordum. Siz kendi cebinizin kıymetini bilmiyorsunuz, kendiniz kazanmıyıorsanız zaten düşünmezsiniz ama parasını kendi kazanan insan cebini düşünerek hareket eder. Ha birde Switch daha düşük yaş gruplarına da hitap ediyor ebevynler alırken çok tedirgin olmuyorlar bunun da etkisi var tabi bu satışlara.
Şimdi paramızıda kazanmaz olduk bak sen şu işe. Pc de varolan oyunlar için ne halta Xbox alayım. Tamam Switchi çocuklarına alıyor herkes. :D

BSC Misafiri

31.10.2019 15:40:15

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Berkayselcuk Olay exc değil olay el konsolu olması. elmayla armutu karşılaştırıyorsunuz. Bu gün para sorunu olmayan biri olsam PC alır yanına switch almayı düşünürdüm. Xbox varsa veya PS yine ikinci konsol olarak switch e giderim. İnsanlar sabahtan akşama kadar mobilde oyun oynuyorlar. Kaçı oturup aynı oyunları konsolda PC de oynamayı düşünür? Mevzu aletin mobil tarafı.
Mobilite işin ayrı bir tarafı. Switch kullanıcısı olmadığın belirtmesen dahi anlaşılırdı. Aynı oyunlar diğer konsol ve pc için çıksa daha bile mutlulukla alırdım. Sunulan oyunlar mobil için göreceğin türden şeyler değil. Artısı sana kullanım opsiyonu sunuyor. Evdeysem görüntüyü televizyona aktarıp kullanıyorum.

Guest-AEF248198

31.10.2019 15:30:43

+1
Ps4 haftalardır kapalı yatıyor Xbox varken hangi oyunu oynasam diye yarım saat düşünüyordum. Siz kendi cebinizin kıymetini bilmiyorsunuz, kendiniz kazanmıyıorsanız zaten düşünmezsiniz ama parasını kendi kazanan insan cebini düşünerek hareket eder. Ha birde Switch daha düşük yaş gruplarına da hitap ediyor ebevynler alırken çok tedirgin olmuyorlar bunun da etkisi var tabi bu satışlara.

The_Rahip

31.10.2019 15:21:27

+1
Kusura bakmada resmen artık nereden zorlasam diye uğraşıyorsun.

Berkayselcuk

31.10.2019 14:32:52

0
Olay exc değil olay el konsolu olması. elmayla armutu karşılaştırıyorsunuz. Bu gün para sorunu olmayan biri olsam PC alır yanına switch almayı düşünürdüm. Xbox varsa veya PS yine ikinci konsol olarak switch e giderim. İnsanlar sabahtan akşama kadar mobilde oyun oynuyorlar. Kaçı oturup aynı oyunları konsolda PC de oynamayı düşünür? Mevzu aletin mobil tarafı.

William Munny

31.10.2019 13:28:07

0
nintendo için çok iyi bir başarı, özel oyunları olsun, farklı bir eğlence bakış açısıylada oyun sever için güzel bir deneyim oldu.. sonuna kadarda hakediyor.. rakibinden 2 yıl sonra çıkıp satış rakamlarında Xboxı geçmek malumun ilanı oldu.. konsol nedir nasıl yapılırın cevabını Japonlar ,Amerikalılara öğretsin bu saatten sonra...

İdrak İstimlak

31.10.2019 13:25:30

+3
Bu üye eskiden mesaj atmadan sizden izin alırdı, ne oldu artık serbest mi bıraktınız?

Guest-E87629FD5

31.10.2019 13:14:37

+2
Bu kadar yanlış düşünceleri başka birisi savunsa termal macunu mum gibi erimişti şimdiye kadar. Lütfen söyle sırrın ne???

BSC Misafiri

31.10.2019 13:06:16

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Ne kadar başarılı olmuş olsa da bizim ülkemiz için alınmayacak bir konsoldur kendileri. Fiyat politikaları, oyun fiyatları, yerelleştirme gibi unsurlara bakınca Nintendo'ya kesinlikle para harcamam. Sony'de öyle ama Sony en azından Türkçe ses ve altyazı getiriyor yetetli olmasa da. Burada önemli olan exc oyun falan değil bu çok saçma sapan bir bakış açısı, bir çok ülkeye göre diyat uygulaması yapıp bizim ülkeye geldiğinde pahalı fiyatlara satıyorsan kusura bakmayacaksın ben de senin ürününü almam, alınmasını da tavsiye etmem. Xbox bile ğlkemizde yaygın bir konsol olmamasına rağmen sonuçta az da olsa Türkçe yapmaya çalışıp, Gamepass givi fğzel servislerle de ucuza oyun oynattırıyor vu ülkede alınabilecek en mantıklı konsol Xbox'dır. Gerisi tırı vırı abi yok exc oyunmuş 400 küsür tl'ye 20 saatlik oyun oynasan ne olur oynamasan ne olur hiçbir şey kaybetmezsin.
Sevgili dostum bir çok ülkeye göre dip fiyat uygulaması yapmaktan kastın nedir ? Konsolun ve oyunlarının ülkemizde pahalıya satılması büyük oranda satıcıların kurnazlığı. Ülkede konsolun pili çok giden yeni modelini 2100 liraya satanda var 3200 kafasında komik rakamlara pazarlama çalışanlarda. Konsol çıktığında ecnebi memleketlerden 1.350 liraya alan vardı. Satıcımız dürüst değilse elin japonu ne yapsın. Xbox One X çıkış fiyatını bilmesek diyeceğim haklısın. :D Biraz araştırıp yaz. Ps4 olmadı şimdi Nintendo giydirmesi mi başladı.

Ziromen

31.10.2019 12:57:54

0
Doğrudur, Scalebound’da bu sebeplerden iptal edildi galiba, çünkü microsoft oyunu şirket politikası gereği iptal ettiğini açıklamıştı.

İdrak İstimlak

31.10.2019 12:52:10

+1
MS oyun sektöründe marka yönetimi işini beceremiyor. Sony stüdyoları bir oyuna başladığında yönetim yapımcı ekibi kısıtlamazken, MS her sene bir oyun çıkaracaksınız, coop olacak, mikro ödeme olacak, online olmazsa olmaz diye diye kaliteli bir oyun için yola çıkmış ekipleri en sonunda bıktırıyor ve büyük hayallerle başlanan yapımlar nihayetinde kuşa dönüyor. Bu kafa değişmediği sürece bu adamlardan bir cacık olmaz.

Ziromen

31.10.2019 12:47:57

+1
Microsoft bu nesile xbox one ile uydu cihazı olarak giriş yaptı sonra oyun konsoluna döndü, markayı batırmadığına şükretsin, ama gerekli dersi çıkardı bence, önemli stüdyolar aldı almayada devam edecek, ben bir sonraki nesilden umutluyum, yeni forza yeni halo yeni gears ve yeni telefon oyunlarıyla adfsfada...düşündümde yok ya yine yapamayacak galiba, forumdan biri demişti, xbox dan bi cacık olmaz diye, neyse bekleyip göreceğiz.

İdrak İstimlak

31.10.2019 12:30:29

+1
Sony ve Nintendo özel oyunları ile rakipleri Xbox One'i adeta eze eze bu başarıyı yakaladılar. Oyundan anlamayan kitleye bunu anlatmak imkansız, halbuki biraz matematik ve IQ bunu anlamaya yetiyor.

Guest-AEF248198

31.10.2019 12:22:33

+2
Ne kadar başarılı olmuş olsa da bizim ülkemiz için alınmayacak bir konsoldur kendileri. Fiyat politikaları, oyun fiyatları, yerelleştirme gibi unsurlara bakınca Nintendo'ya kesinlikle para harcamam. Sony'de öyle ama Sony en azından Türkçe ses ve altyazı getiriyor yetetli olmasa da. Burada önemli olan exc oyun falan değil bu çok saçma sapan bir bakış açısı, bir çok ülkeye göre diyat uygulaması yapıp bizim ülkeye geldiğinde pahalı fiyatlara satıyorsan kusura bakmayacaksın ben de senin ürününü almam, alınmasını da tavsiye etmem. Xbox bile ülkemizde yaygın bir konsol olmamasına rağmen sonuçta az da olsa Türkçe yapmaya çalışıp, Gamepass givi güzel servislerle de ucuza oyun oynattırıyor, fiyat avantajından ve servialerinden ötürür alınabilecek en mantıklı konsol Xbox'dır. Gerisi tırı vırı abi yok exc oyunmuş 400 küsür tl'ye 20 saatlik oyun oynasan ne olur oynamasan ne olur hiçbir şey kaybetmezsin.

BSC Misafiri

31.10.2019 12:17:06

0
Hakedilmiş bir başarı. Gerek özel oyunları gerek 3. Parti desteği gerek mobilitesi ile çok iyi bir noktada.

İdrak İstimlak

31.10.2019 12:05:32

0
Açık söylemek gerekirse, bence şu an PS4 ten daha başarılı bir konsol. Gerek oyunları, gerekse mobilite gibi ekstradan özellikleri ile. Ben ısrarla oyun kalitesinin, ozgunlugun bu sektörde kullanıcılar açısından en önemli ögeler olduğuna inanıyorum.

Ziromen

31.10.2019 11:59:06

+1
Sadece ilk 4 oyun için bile alınır. Nintendo neyseki hala "oyun" yapmaya devam ediyor.

The_Rahip

31.10.2019 11:45:41

+4
Konsol oyuncusunun belli başlı oyun yapımcılarının istediği yönde evrilmediğinin en güzel örneğidir bu başarı. Nintendo hem ex oyunları hemde Switch'de kapılarını açtığı üçüncü parti oyunlar ile doludizgin gidiyor. Yarışa eğer diğer rakipleri ile aynı zaman dilimlerinde başlasaydı Ps4'ü bile ciddi anlamda zorlardı.

BSC Misafiri

31.10.2019 11:44:43

+2
Bu sene çok oyun çıkardılar. Hardwarein bir araç olduğuna dair bir başka kanıt. Xbox bu oyunlara sahip olsaydı onu alırdım ama değiller. Microsoftun örnek alması ve özgün birinci parti exc. sunması gerek.

BSC Misafiri

31.10.2019 11:44:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: kaan0101 Hocam senin Xbox veya marka ile ilgili bir sıkıntın veya anın filan mı var. Her konsol vesaire haberin altına xbox ile ilgili şeyler yazıp çiziyorsun dikkatimi çekti merak ettim . Switch satsın tabi adamlar ortaya farklı bir ürün koydu ve çok farklı konseptlerde oyun sunuyor, hitap edilen yaş aralığı çok geniş oyunları var bunun haricinde switchin bu denli fazla satmasının bir sebebi de bence kırılması ve korsan oynatması oldu
Son çıkan konsollar kırıldı haberi geçiyordu lakin korsan oynayan kesim çok büyük değil. Bizim gibi alım gücü nispeten düşük olanlar daha çok tercih ediyor. Çok satmasının nedeni korsan olsa karşımıza şu yüksek rakamlar çıkmaz. Baksana sadece bir oyun 19.01 milyon satmış.

İdrak İstimlak

31.10.2019 11:26:04

+7
Switch in ilk modelleri kırılıyor, şu an deli gibi satan ve geçen ay Amerika da en çok satan konsol olmayı başaran modeller düşündüğünüzün aksine kırılmıyor. Xbox ile bir sıkıntım şahsen yok, olmaz da. Benim problemim bu marka adı altında oyunculara atılan kaziklarla. DLC, mikro ödeme, paralı online hep bu adamların icadı. Şimdi de Gamepass gibi ucuz oyun oynama arzusunda olan ama uzun vadede bu sistem yüzünden kaliteli oyun göremeyecek kitlenin beynini uyusturuyorlar. Benim bakış açım bu, görüşlerimizi dile getiriyoruz. Size uygun gelmeyen görüşlerim varsa, buyurun siz de kendi görüşlerinizi dile getirin.

kaan0101

31.10.2019 11:18:40

+4
Hocam senin Xbox veya marka ile ilgili bir sıkıntın veya anın filan mı var. Her konsol vesaire haberin altına xbox ile ilgili şeyler yazıp çiziyorsun dikkatimi çekti merak ettim . Switch satsın tabi adamlar ortaya farklı bir ürün koydu ve çok farklı konseptlerde oyun sunuyor, hitap edilen yaş aralığı çok geniş oyunları var bunun haricinde switchin bu denli fazla satmasının bir sebebi de bence kırılması ve korsan oynatması oldu

RocK__StaR

31.10.2019 11:05:53

0
Breath of the Wild bile switch için almaya değer

İdrak İstimlak

31.10.2019 10:49:02

+8
An itibari ile 2.5 yıl geriden gelmesine rağmen, exc oyunların kalitesi sayesinde Xbox One'i geçmiştir. Mali yil sonuna kadar 50 milyonu devir, daha ezici bir sonuca ulaşırlar. Sonuna kadar hakkedilmiş bir başarı, tabii ki exc oyunlarla. Kimsenin 4K, süper, duper grafiklere, Gamepass gibi servislere bakmadığı, dikkate almadığı da kanıtlanmış oldu.

Geldimmigordun

31.10.2019 10:44:08

0
Maşallah
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız