Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch Online Servisinin 10 Milyondan Fazla Abonesi Var

 
Nintendo, çevrimiçi abonelik servisi Nintendo Switch Online'ın 10 milyondan fazla aboneye ulaştığını duyurdu.

Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa: "Nintendo Switch Online abone sayısı, servisin geçen sene Eylül ayında çıkış yapmasından bu yana düzenli bir şekilde arttı ve şimdi de 10 milyon hesabı aştı."

Shuntaro Furukawa ayrıca servisin geleceği hakkında şu yorumu yaptı: "Gelecekte bu tür hizmetleri daha da zenginleştirmemiz gerektiğine inanıyoruz. Nintendo'nun politikası, gelecekte işimizi büyütürken sunduğumuz her bir ürünün abonelik modeline uygun olup olmadığını göz önünde bulundurmaktır."
 
Nintendo Switch Online çevrimiçi oynama, her ay eklenen ücretsiz Nintendo Entertainment System oyunları, kayıt dosyası bulut yedekleme, akıllı telefon uygulaması Nintendo Switch Online App ve Nintendo eShop için özel teklifler sunuyor.
 
Bir aylık abonelik $3.99 USD, üç aylık abonelik $7.99 USD ve 12 aylık abonelik $19.99 USD. 12 aylık aile aboneliği ise $34.99 USD. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak cogconnected Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Fire Emblem: Three Houses 200 Saatin Üzerinde Oynanış Sunacak Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (9 - 12 Temmuz)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız