Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch Lite ile Oynayamayacağınız 4 Oyun

 
Önceki haberler de bahsettiğimiz gibi Nintendo Switch Lite'ta ayrılabilir kontrol cihazı bulunmayacak. Bu yüzden bu yeni konsol ile oynanmayan bazı oyunlar mevcut.
 
İşte o oyunlar:
 
Super Mario Party
 
 
Nintendo'da sürpriz bir şekilde başarılı olan bu oyun ilk olarak 2018 yılında piyasaya sürüldü.
 
1-2 Switch
 
 
1-2 Switch, 2017 yılında piyasaya sürülen bir çeşit parti oyunu. İki milyonun üzerinde kopya satan, arkadaşlarlarınızla oynayabileceğiniz bu oyunu maalesef Nintendo Switch Lite ile uyumlu değil. 
 
Just Dance
 
 
Herkese hitap eden bir oyun olmasa da şimdiye dek tüm Nintendo Switch'lere gelmişti. (Evet hepsine...) Ancak Switch Lite kullanıcıları bu dans oyunundan mahrum kalacak.  
 
Nintendo Labo
 
 
Her ne kadar küçük ya da genç oyuncuları hedef alan bir oyun olsa da Nintendo Labo hemen hemen tüm yaş grubu tarafından oynanıyordu. Ancak yine maalesef bu oyunda Switch Lite'da bulunmayacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinifite Nintendo Nintendo Switch Lite
Xbox ve Diğer Microsoft Hesaplarınız 2 Yıldır Aktif Değilse Kapanacak Stranger Things'in Yeni Tanıtım Videosunda da Sadettin Teksoy Yer Alıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

s_demirci_53

26.7.2019 09:26:24

0
Super mario party’nin desteklenmemesi garip olmuş ana stüdyo oyunu, bence konsol çıktığında lite ile uyumlu hale getirirler, Vita icin çıkmış olan bazı oyunlar dokunmatik yüzeye ihtiyaç düşüyordu ama Ps tv icin ayrıca ayarlandılar, tüm oyunlarda olmadı ama bir çok oyuna yama gelmişti bence lite içinde yama gelecektir...

BSC Misafiri

15.7.2019 06:51:12

0
Konsolu da küçültmemişler pek liteın tek farkı olumlu anlamda, daha ucuz olması

BSC Misafiri

15.7.2019 06:51:08

0
Bi an listede skyrim olucak sandım neyseki yokmuş

rambocuk

14.7.2019 09:23:08

0
hafiza ve perfomans iyileştirmesi olsa çokta iyi olurdu ama bu modele ben dahil bir çok kişi tav oldu daha küçük daha hafif joy conlar sabit kafa rahat masa üstü konsolu cep konsolu yapıverdiler bu harika

Scofield

13.7.2019 22:53:29

0
Böyle bir konsola gerek var mıydı? Switch zaten yeterliydi. Konsolu küçülteceklerine hafızayı yükseltmeleri gerekirdi, 32gb şaka gibi. [>:]

Oguz_Cole

13.7.2019 21:55:24

+2
Labo dışında hepsi ayrı joycon alınarak oynanabiliyor Labo da boyut farklılıklarından dolayı umumlu değil yoksa onda da bir sorun yok. Haberde keşke bundan da bahsetseydiniz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız