Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, Switch Joy-Con'larını Ücretsiz Tamir Edecek

 
Switch Joy-Con'larındaki analog sorunu son zamanlarda fazlasıyla gündeme taşındı ve hatta Avukatlık ofisi Chimicles, Schwartz Kriner & Donaldson-Smith (CSK&D) Nintendo'ya bu sorun yüzünden toplu dava açtı.

Bunun üzerinde Nintendo bir açıklama yaptı fakat bu açıklama oyuncuları pek tatmin etmedi.

Şimdi ise VICE'ın haberine göre, Nintendo bundan sonra fatura veya garanti belgesi olsun veya olmasın 'Joy-Con drift' sorunu bulunan kontrolcülerin tamamını ücretsiz olarak tamir edecek ve daha önce bunun tamirine para ödeyenlere para iadesi yapılacak.
 
Nintendo müşteri temsilcisi hizmetleri tarafından yapılan yeni açıklama: "Müşterilerden Joy-Con onarımları için artık satın alma kanıtı istenmeyecek. Ayrıca garanti durumunu belirtmek de gerekmeyecek. Bir müşteri önceden ödenmiş bir Joy-Con onarımı için geri ödeme talebinde bulunursa onaylanacak." 
 
Amerika Birleşik Devletleri, Japonya ve birçok Avrupa ülkesinde bunlar muhtemelen kolaylıkla uygulanır. Fakat burada ne kadar ilgilenirler orası belirsiz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Sevilen Sıra Tabanlı JRPG Langrisser Mobile Türkçe Olarak Türkiye'de Overwatch'ın Yeni Karakteri Sigma Test Sunucularında

XGNUX

24.7.2019 16:51:45

0
Yerine dibine batın ulan :) tamir nedir la yıkık vizyonsuzlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız