Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch Duyurusu Aslında Nisan Ayında Sızdırılmış

 
Yeni konsollar veya oyunlar hakkında sürekli birtakım sızıntılar gerçekleşiyor, hatta bu sızıntıların birçoğu sahte çıkıyor. Switch Lite konsolu da geçtiğimiz nisan ayında yapılan resmi duyurudan önce sızdırılmış.  
 
Geçtiğimiz nisan ayında Çin'den bir internet kullanıcısı bir sızıntı paylaşıldı. Bu sızıntı, Nintendo Switch Lite'ın boyutlarını gösteriyordu.  
 
 
Yukarıda görmüş olduğunuz fotoğraf sızdırıldığında ise hiç kimse bunun gerçek bir konsol olacağına inanmamıştı. Ancak daha sonra sızıntının gerçek olduğu fark edilince olay Reddit'te büyük bir yankı uyandırdı. 
 
Nintendo diğer oyun konsollarına nispeten daha uygun fiyata çıkarttığı Nintendo Switch Lite'ı geçtiğimiz haftalarda tanıttı. Diğer oyun konsollarının aksine televizyona görüntü aktarımı yapamayan Switch Lite'ta aynı zamanda dock bulunmuyor. Cihaz 20 Eylül tarihinde 199 dolar üzerinden satışa sunulacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twisted Voxel Sızıntı Reddit Çin Switch Lite Nintendo Switch Japonya
Detroit'in Yapımcısı David Cage: "Gerçekçilikte Çıtayı Çözünürlük Değil, Işıklandırma Belirleyecek" StarLadder Major Turnuvasına Katılacak Takımlar Belirlendi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız