Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Streaming Teknolojisi Hakkında Yorumda Bulundu

 
Streaming servisleri oyun sektöründe git gide daha önemli bir hale gelmeye başladı. Bunun en yakın örneği Google'ın yeni video oyun streaming servisi Stadia olurken ayrıca Sony Corporation ile Microsoft da bulut oyunculuk ve içerik streaming çözümleri için ortaklıklarını duyurdu.

Nintendo Amerika başkanı Charlie Scibetta da TechCrunch ile yaptığı bir röportajda streaming teknolojisine değindi.

"Streaming kesinlikle ilginç bir teknoloji. Nintendo bu teknolojiyi çok yakından takip ediyor ve değerlendiriyor. Şu anda bu teknolojiyi benimsemek konusunda duyuracak herhangi bir şeyimiz yok. Bizim için halen fiziksel oyunlar ve eShop üzerinden dijital indirmeler geçerli."

Nintendo aslında bir ara Resident Evil 7: biohazard ve Assassin’s Creed Odyssey bulut versiyonlarını Switch'te denedi. Ubitus'un bulut sistemi üzerinden çalışan ve oynamak için stabil bir internet bağlantısı gereken bulut versiyonları sadece Japonya'da piyasaya sunuldu ve pek ilgi çekmedi.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Niche Gamer Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Kill la Kill: IF Switch Demosu 22 Temmuz'da Çıkacak Shenmue III İadelerinin Parasını Epic Games Ödeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.7.2019 21:14:59

0
Dijital oyunla nasıl kıyaslama kafası anlamadım valla? Dijital oyun sonuçda indirilip fiziksel hal alıyor ok, bu ikisini asla kıyaslayamazsın ki hahahahaha bunda indirmeyi bırak takılmadan oynarsan öp başına koy hey allahım ya, neymiş zamanında dijital oyun için söylenmiş :)))))

Grafitty-G

9.7.2019 20:20:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ya bırakın şu streaming oyunlar vs iyice masraftan uzaklaşmak için neler yapılıyor firmalarca, beş para etmez bi düzen, asla dijital oyun ve fiziksel oyun yerini dolduramaz! İnternet olunca oynayacan internet yoksa yok oyun pehhh, internet olsa bağlantı kopacak bulutta ne kadar hızlı olursa olsun, beş para etmezzzz!!!
Dediklerin zamanında dijital oyunlar içinde deniliyordu ne olursa olsun gelecek bu sistemde seve seve bunada alışacaksınız

BSC Misafiri

9.7.2019 12:18:51

0
Ya bırakın şu streaming oyunlar vs iyice masraftan uzaklaşmak için neler yapılıyor firmalarca, beş para etmez bi düzen, asla dijital oyun ve fiziksel oyun yerini dolduramaz! İnternet olunca oynayacan internet yoksa yok oyun pehhh, internet olsa bağlantı kopacak bulutta ne kadar hızlı olursa olsun, beş para etmezzzz!!!

ReflexAction

9.7.2019 11:21:13

0
Oyunlarınızın online kısımlarını düzeltin önce parasıyla rezil oluyor millet sizin neyinize streaming
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız