Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Indie World Sunumundaki Tüm Duyurular

1) Golf Story geliştiricisi Sidebar Games, Sports Story'i Switch için duyurdu. Tenis, futbol, basketbol ve beyzbol gibi çeşitli spor dallarını içerecek oyun 2020'nin ortalarında Nintendo eShop üzerinden çıkış yapacak.
 
 
 
2) Yayıncı Dotemu, Streets of Rage 4 için yeni bir fragman yayınladı. Oynanabilir karakter Adam Hunter tanıtılıyor.
 
 
 
3) D3 Publisher ve geliştirici DICO, side-scrolling aksiyon oyunu Gleamlight'ı Switch için duyurdu. 2020'nin başlarında çıkış yapacak. 
 
 
 
4) Streamline Games, yeni kanepe co-op oyunu Bake ‘n Switch'i Switch için duyurdu. Yaz 2020'de daha önce duyurulan PC versiyonu ile birlikte çıkacak.

 
 
5) Developer Digital'den her seferinde tamamen yeni bir oyun oluşturmak için JRPG, Platform, Metrovania, Gizlilik ve Aksiyon Macera türlerini birleştireceğiniz SuperMash bugün itibarıyla Epic Games Store üzerinden PC için çıktı. 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve Switch'e gelecek.
 
 
 
 
6) Birinci şahıs bulmaca oyunu The Talos Principle: Deluxe Edition bugün itibarıyla $29.99 fiyattan Switch için çıkışını gerçekleştirdi.
 
 
 
7) Geliştirici The Quantum Astrophysicists Guild, denizcilik macera oyunu Sail Forth'un 2020'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
 
 
8) Geliştirici Phoenix Labs, oynaması ücretsiz aksiyon rol yapma oyunu Dauntless'ın bugün itibarıyla Switch için çıktığını duyurdu.
 
 
 
9) Geliştirici Oddworld Inhabitants, Oddworld: Stranger’s Wrath HD'nin Ocak 2020'de Switch için çıkacağını duyurdu.
 
 
 
10) Geliştirici Glass Bottom Games, daha önce Xbox One ve PC için duyurulan kaykay oyunu SkateBIRD'ün Switch'e de geleceğini duyurdu. 2020'de çıkacak.
 
 
 
11) Geliştirici Kitfox Games, daha önce PC için duyurulan dungeon-crawling macera oyunu Boyfriend Dungeon'ın Switch'e de geleceğini duyurdu. 2020'de çıkacak. 
 
 
 
12) Yayıncılar Walkabout Games ile L.INC ve geliştirici Atomic Wolf, interaktif distopik grafik roman oyunu Liberated'ın 2020'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
 
 
 
13) Geliştirici Afterburner Studios, Binding of Isaac tarzı aksiyona sahip Dreamscaper'ın daha önce duyurulan PC versiyonunun yanı sıra Switch'e de geleceğini duyurdu. 2020'nin başlarında çıkacak.
 
 
 
14) Team17 Digital, The Survivalists'i PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyurdu. 2020'de çıkacak. Oyuncular üç tane arkadaşıyla birlikte hayatta kalmak için mücadele verirken keşfedecek, inşa edecek, üretecek ve maymunları eğitecek.
 
 
 
 
15) Thomas Happ, Axiom Verge 2'yi Switch'e özel olarak duyurdu. Sonbahar 2020'de çıkacak. 
 
 
 
16) Geliştirici Mediatonic, dedektiflik macera oyunu Murder by Numbers'ın 2020'nin başlarında Switch ve PC için çıkacağını duyurdu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Streets of Rage 4'ün Yeni Oynanabilir Karakteri Tanıtıldı: Adam Hunter Detroit: Become Human PC Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

darkdiva

11.12.2019 17:13:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Nintendo kendisine binlerce tl verip almamızı sonra da bu oyunları oynamamızı mı istiyor? Bir tanesi bile bana hitap etmiyor arkadaş, bir ara Switch alacaktım iyi ki almamışım.
Bu görüşle doğru karar vermişsiniz bence.

BSC Misafiri

11.12.2019 07:20:35

0
Nintendo kendisine binlerce tl verip almamızı sonra da bu oyunları oynamamızı mı istiyor? Bir tanesi bile bana hitap etmiyor arkadaş, bir ara Switch alacaktım iyi ki almamışım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız