Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Her Bir Mobil Oyunu için Ayrı Ayrı Ödeme Seçenekleri Değerlendirecek


      Nintendo, dün DeNa ile anlaşarak mobil cihazlara oyunlarını getireceğini duyurmuştu. Oyun dünyasında oldukça büyük bir ses getiren bu konu hakkında firmanın başkanı Satoru Iwata bir röportaj verdi. Iwata bu röportajında mobil cihazlardaki Nintendo oyunlarının nasıl fiyatlandırılacağı hakkında konuştu.
 
       Iwata, mobil oyunların ücretlendirilmesi için pek çok seçenek düşündüklerini ve oynaması ücretsiz oyun modelinin de bu seçenekler arasında bulunduğunu belirtti. Iwata şu sözlere yer verdi:
"Oynaması ücretsiz oyun modellerinin akıllı cihazlarda oldukça yaygın olduğunu anlıyorum. Oynaması ücretsiz oyun modeli doğal olarak değerlendireceğimiz seçenekler arasında yer alacak. Öte yandan akıllı cihaz uygulamalarında bile iş modelleri değişmeye devam ediyor. Buna göre her bir oyun için DeNA ile tartışacak ve oyunlara en uygun ödeme şeklini getireceğiz."
 
      Iwata, firmanın benimseyeceği ödeme sistemlerinin sadece para kazanma odaklı değil de, oyuncuları çekmeye odaklı olduğunu belirtti. Iwata'nın dile getirdiği fikirler hakkında sizler ne düşünüyorsunuz?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign.com Nintendo Wii U Konsol Console
Dead or Alive 5: Last Round'ın PC Sürümünde Yeni Nesil Oyun Motoru Kullanılmayacak Crytek Bir Firmayla Önemli Bir Lisans Anlaşması Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Geldimmigordun

19.3.2015 15:57:28

0
bu daha oyun çıkarmadan parayı nasıl alırım derdine düşmüş

Nevfel

19.3.2015 11:56:53

0
Oyun içi para yolmanın tadını alan vazgeçemiyor Iwata emmi. Bak zamanında efsane oyunlar yapan Ea,ubisoft blizzarda. Şimdi nasıl daha çok oyuncuları yolarız hesabıyla oyun yapıyorlar.

Alondate

19.3.2015 02:00:37

0
Eminim bir çoğumuz içinde uygulama içi satın alım olmayan bir super mario bros. ya da zelda oyununa kafadan 20 dolar ya da daha fazla parayı gözden çıkarır. Fakat böyle düşünen oyuncular günden güne azaldığı için bu yol onlara pek fazla kar getirmeyecek ve dolayısıyla bu yolu seçmeyeceklerdir. Freetoplay bile olsa nintendo ne çıkarsa oynarım orası ayrı tabi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız