Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, Gamescom'a Geri Dönüyor


     Oyun dünyasının en önemli fuarlarından Gamescom, her sene olduğu gibi bu sene de çok sayıda dağıtıcı ve geliştiriciye ev sahipliği yapacak. Geçtiğimiz sene bu fuarı es geçen Nintendo ise yeni oyunlarıyla Gamescom 2013'te yer alacak.
 
     21-25 Ağustos tarihleri arasında Köln'de düzenlenecek olan fuarın Nintendo konferansında Wii U ve 3DS için yeni oyunların tanıtılacağı düşünülüyor. Nintendo'nun yanı sıra fuarda bulunacağı kesinleşmiş olan dağıtıcıları ve geliştiriciler şu şekilde:
 
"Bethesda Softworks, Bigpoint, Deep Silver/Koch Media, Electronic Arts, Konami, NCsoft, Riot Games, Ubisoft, Wargaming, Warner Bros, AK Tronic, astragon, Bigben Interactive, bitComposer, Caseking, CD Projekt, Fishlabs, flashpoint, Gaya Entertainment, Kalypso Media, Korea Creative Content Agency, Mad Catz, Medion, NVIDIA, Razer, Roccat, UKIE ve Turtle Entertainment."

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console gamescom 2013 Bethesda Softworks Bigpoint Deep Silver/Koch Media Electronic Arts Konami NCsoft Riot Games Ubisoft Wargaming Warner Bros bitComposer CD Projekt NVIDIA Razer
Murdered: Soul Suspect, Bu Seneyi Es Geçecek BioShock Infinite Üretime Hazır!

digimon52

20.2.2013 22:10:26

0
bunlarin icinden sadece 9´su önemli firma gerisi bos
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız