Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo E3'te Zelda'nın 25. Yaşını mı Kutlayacak?

Yazıyı görmemeniz çok zor...
 
    Zelda, 25. yıl dönümünü bu sene dolduruyor, fakat uzunca bir süre Nintendo'dan böyle önemli bir an için ses çıkmaması herkesin içine kurt düşürmüştü. "Acaba Nintendo, Zelda'nın 25. yıldönümünü görmezden mi geçecek?" diye düşünmeye başlamıştık. Ancak görünüşe göre pekte durum düşündüğümüz gibi değilmiş. Nintendo, E3'te Zelda'ya özel bir şeyler hazırlıyor gibi görünüyor. Bunu nereden mi çıkarıyorum, hemen alt paragrafları veya vazgeçtim, haber içeriğindeki görüntülere göz atmayı deneyin.
 
    Nintendo'dan Masahiro Sakurai, Twitter'dan bugün E3 giriş kartınıu göstermiş. Ancak bu görüntüde bir şey hemen gözümüze çarpıyor. Boyunlukta uzunca bir "Zelda's 25th anniversary" yazdığını görmekteyiz. Bu da Nintendo'nun E3 2011'de Zelda'ya özel bir şeyler hazırladığını ve bunları göstereceğini bize düşündürüyor.
 
    Kim bilir, belki de Project Cafe için yeni bir Zelda oyunu duyurulur veya oraya gidenlere Zelda oyuncağı verilir, bakalım ne olacak?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twitpic Legend of Zelda: Skyward Sword Wii Motion plus e3 2011 zelda 25th anniversary
Team ICO Collection'a Yeni Video OPM'den Skyrim için Yeni ve Önemli Bilgiler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

S!rJohN

4.6.2011 14:49:47

0
%100 eminimki Project Cafe nin ilk oyunlarından olacak yeni duyurulacak zelda....Ve bundle paket olarak satılır konsolla... Artık Wii için Skyward Swords çıksada oynasak , beklemekten yoruldum.

pathofneo

3.6.2011 22:34:08

0
3DS Paketi çıkar belki Zelda Temalı...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Skyward Sword
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız