Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Direct Sunumu Japonya'da Meydana Gelen Deprem Nedeniyle Ertelendi

 
Türkiye saati ile 7 Eylül 01:00'da başlaması planlanan Switch ve 3DS odaklı Nintendo Direct Sunumu Japonya'nın kuzeyindeki Hokkaido adasında meydana gelen deprem nedeniyle belirsiz bir tarihe ertelendi.

"Hokkaido, Japonya'da yaşanan şiddetli deprem nedeniyle bu hafta planlanan Nintendo Direct'i ertelemeye karar verdik. Yakın zamanda yeni bir saat ve tarih vereceğiz. Anlayışınız için teşekkürler." dedi twitter üzerinden açıklama yapan Nintendo.
 
Japon yayın kuruluşu NHK ve Kyodo ajansı tarafından belirtilene göre, Hokkaido Adası'nda ormanlık alanda çok sayıda toprak kaymasına neden olan 6.7 büyüklüğündeki depremde en az 2 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi kayboldu ve 125 kişi de yaralandı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Tekken 7 Sezon 2 Tanıtım Videosu Black Desert Online Geliştiricisi Pearl Abyss EVE Online Geliştiricisi CCP Games'i Satın Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.9.2018 19:02:57

0
Ne kadar StarFox ve Metroid konusunda heyecanlı olsamda bu felakette daha kötüsü olmadığı için mutluyum.Umarım bige halkı kendini toplayabilir.

BSC Misafiri

6.9.2018 15:37:00

0
Geçmiş olsun çok zor bir durum...

mehmetalpertr

6.9.2018 13:46:07

0
Allah yardımcıları olsun. Bu Japonya'da bir türlü felaketlerden paçasını sıyırarmıyor. Geçen Tayfun vurmuştu. Şimdi Deprem.. İnşallah Tusunami olmaz. :((
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız