Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Direct 2022 Etkinliğinde Tanıtılan Tüm Oyunlar

 
 
Nintendo Switch oyuncularını 2022 ve sonrasında harika içerikler bekliyor. En son yapılan Nintendo Direct video sunumunda, Nintendo, bu yıl boyunca Nintendo Switch için gelen çok çeşitli yeni oyun ve içerikleri duyurdu. Nintendo ayrıca oyuncuların ne zaman oyunlara ulaşabileceği bilgisi de dahil olmak üzere daha önce duyurulmuş olan oyunlar hakkında da yeni detaylar paylaştı.
 
    The Nintendo Direct’ta Xenoblade Chronicles 3; Çevrimiçi* oynama özelliği ile birlikte Wii Sports Serisinin yenilenmiş versiyonu olan Nintendo Switch Sports, ; Mario Strikers: Battle League Football, ve Fire Emblem Warriors: Three Hopes gibi yeni çıkacak olan oyunlar hakkında bilgiler ve görüntüler yayınlandı.
 
Ayrıca DLC olarak satın alınabilen veya Nintendo Switch Online üyesi olarak ekstra ücret ödemeden + Expansion Pack üyeliği ile ulaşılabilen, Mario kart serilerindeki 48 adet yenilenmiş yarış pistini içeren Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Passhakkında yeni haberler yayınlandı. Yazın piyasaya çıkacak olanSplatoon 3-Salmon run next wave’in co-op modu hakkında bilgiler paylaşıldı. Sunumdan kısa bir süre sonra RPG oyunu olan EarthBoundveEarthBound Beginnings Nintendo Swich Online’a geleceği duyuruldu.
 
 
 
    Ek olarak bulmaca platform oyunu olan Portal: Companion Collection, Disney ve Pixar’ın oynaması ücretsiz olan yüksek hareketli yarış oyunu Disney Speedstormve MLB The Show 22dahil olmak üzere  Nintendo’nun global yayıncı ve geliştirici partnerleri tarafından yayınlanan bir çok oyunun üzerinde duruldu. Sunumda ayrıca CHRONO CROSS: THE RADICAL DREAMERS EDITION, FRONT MISSION 1st: Remakeve FRONT MISSION 2: Remake ve Japonya dışında ilk defa yayınlanacak olan LIVE A LIVE!gibi SQUARE ENIX’in klasik oyunlarının Remake ve Remastered versiyonları tanıtıldı.
 
Nintendo Switch Sports: Sizi harekete geçiren bir spor koleksiyonuyla zafere giden yolda sallayın, tekmeleyin ve zıplayın! Aileniz ve arkadaşlarınızla yan yana*** veya çevrimiçi* olarak birlikte oynayın ya da klasik Wii Sports serisinin yenilenmiş haliyle yakındaki ve uzaktaki dost canlısı rakiplere meydan okuyun. Futbol, Voleybol, Bowling, Tenis, Badminton ve Chambara (Kılıç Oyunu) dahil olmak üzere Joy-Con kontrol cihazlarını kullanarak altı spor dalında yarışan oyuncular, gerçek dünyadaki hareketlerini oyun içi**** hareketlere dönüştürecekler. Oyuncular, oyunun fiziksel versiyonu içerisinden çıkan Leg Strap aksesuarına Joy-Con kontrollerini takarak Football Shoot-Out’ta topa bile vurabilecekler. Artı olarak sonbaharda 7 adet spor ücretsiz güncelleme ile oyunadahil edilecek. Golf oynamaya hazır olun! 29 Nisan da çıkış yapacak olan Nintendo Switch Sports’te hareketli ol. Ön sipariş sunumdan kısa bir süre sonra Nintendo eSHopta başlayacak. Online oyun demosu Nintendo Switch Online üyeleri için 19 ve 20 Şubat tarihlerinde erişilebilirolacak. Daha fazla bilgi için Nintendo Switch Sports web sitesini ziyaret edin.
 
Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass: Mario kart serilerindeki toplam 48 adet yenilenmiş yarış pisti ücretli indirilebilir içerik olarak Mario Kart 8 Deluxe’ ageliyor. Çevrimiçi* veya yerel** oynanabilen 8 adet yarış pisti 2023’ün sonuna kadar kademeli olarak çıkacak. Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass'i kendi başına 22,49 £ / 24,99 € karşılığında satın alarak keyfini çıkarabilir veya Nintendo Switch Online + Expansion Pack üyeliği ile hiçbir ek ücret ödemeden oyuna erişim elde edebilirsiniz. Wii Coconut Mall, N64 Choco Mountain,Tour Tokyo Blur ve daha fazla yarış pistleri ilk sezonda çıkacak. Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass ilk sezonu 18 Mart’ta yayınlanacak. Ön sipariş sunumdan kısa bir süre sonra başlayacak.Henüz Mario Kart 8 Deluxe sahibi olmayan ve bu yarış eğlencesine katılmak isteyen oyuncular, oyunu 20 Şubat 2022 yerel saat 23:59'a kadar Avrupa'da Nintendo eShop'ta %33 indirimli olarak satın alabilirler.
 
Xenoblade Chronicles 3: Geliştirici MONOLITHSOFT'un beğeni toplayan RPG serisinin bir sonraki oyunu Xenoblade Chronicles 3 'te uçsuz bucaksız bir dünya sizi bekliyor.Oyuncular, düşman uluslar olan Keves ve Agnus arasındaki kargaşanın ortasında kalan kahramanlar Noah ve Mio rollerine adım atacaklar. Bu uluslardan gelen altı karakter, ana teması “yaşam” olan bu büyük masalda yer alacak.Gelecekleri Xenoblade Chronicles ve Xenoblade Chronicles 2  ile birbirine bağlanacak olan bu dünyayı Eylül 2022'de Nintendo Switch’te keşfedin.
 
 
 
Mario Strikers: Battle League Football: Kuralsız, beşe beş futbol benzeri bir spor olan Strike'a hazırlanın, kazanmak için ne gerekiyorsa yapın! Oyuncular her takımda dört oyuncu olmak üzere sekiz oyuncuya kadar Nintendo Switch konsolunda*** birbirleriyle rekabet edebilir. Bireysel maçlara ek olarak, çevrimiçi* oyun, 20 oyuncunun dünyanın en iyi kulübüne dahil olmak için bu heyecana katılmasına ve rekabet etmesine izin verecek. Mario Strikers: Battle League Football, 10 Haziran'da Nintendo Switch için çıkıyor. Ön sipariş sunumdan kısa bir süre sonra Nintendo eSHopta başlayacak.
 
MLB The Show 22: MLB The Show serisi ilk kez Nintendo Switch'e geliyor. MLB The Show 22'de oyuncular, hayranların en sevdiği RPG modu Road to the Show ve çevrimiçi kart toplama modu Diamond Dynasty gibi modları evde veya yolda deneyimleyebilecekler. Cross-Platform oyun* ile arkadaşlarınızla yüzleşin ve Cross-progression ile ilerlemenize devam edin ve MLB The Show 22'nin mevcut olduğu diğer konsol platformlarında içerik kazanın ve kullanın. MLB The Show 22, 5 Nisan'da Nintendo Switch için çıkıyor. Ön sipariş sunumdan kısa bir süre sonra Nintendo eSHopta başlayacak.
 
CHRONO CROSS: THE RADICAL DREAMERS EDITION: Beğenilen RPG CHRONO CROSS’un Remaster'ı Nintendo Switch'e geliyor. Bu RPG klasiğinde düşman ataklarını etkisizleştirme özelliği ve yeni oyun müzikleri gibi bir dizi yeni iyileştirmeler yapıldı. Ayrıca RADICAL DREAMERS da oyunun içine dahildir. Bu metin tabanlı macerada CHRONO CROSS'un doğuşuna tanık olun. İki dünyanın kesişeceği  CHRONO CROSS: THE RADICAL DREAMERS EDITION 7 Nisan'da Nintendo Switch'e geliyor. Ön sipariş sunumdan kısa bir süre sonra Nintendo eSHopta başlayacak.
 
Portal: Companion Collection: Valve Software’in ödüllü Portal ve Portal 2 oyunlarında, Portal silahı hapis bulunduğunuz gizemli laboratuvarda hayatta kalmak için kurtarıcınız olacak.Portal’lar yaratarak farklı bölümlere geçin ve farklı içerikleri bulun. Ne kek mi? Küplerin, lazerlerin, robotların da içinden geçebildiği portallardan geçin ve sabrın sınırlarını zorlayan bölümleri geçerek ilerleyin. Portal 2 yerel***,çevrimiçi* ve bölünmüş ekranlı çevrimiçi mod*** olarak oynanabilir. Portal: Companion Collection2022 yılında Nintendo Switch’e geldiğinde kendinizi zekâ oyunu içerisinde bulacaksınız.
 
Splatoon 3: İçerisinde yeni özelliklerin de bulunduğu Splatoon 3 Next wave of the Salmon Run’ın Co-op modunu içeren yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanın sonunda daha önce hiç görülmemiş dev bir Salmonid de kendini gösteriyor. Inklings ve Octolings mürekkepleyecek mi yoksa yüzecek mi? Bunu bu yaz Splatoon 3 Nintendo Switch için çıktığında öğreneceğiz.
 
 
 
Kirby and the Forgotten Land: 3D platform macera oyunu Kirby’nin yeni fragmanındaMouthful Modetanıtıldı. Mouthful Mode ile Kirby objeleri içine çekip onların şekline girebiliyor. Örneğin, Arabaya dönüşüp etrafta gezebiliyor, otomat makinesine dönüşüp meyve suyu kutuları fırlatarak saldırabiliyor…Hatta trafik konisine bile dönüşebiliyor.Kirby, Waddle Dee Kasabasında bulunan Waddle Dee'nin Silah Mağazasında kopyalama yeteneklerini geliştirirse, görünüşü değişiyor ve daha da güçlü hale geliyor.Kirby, Waddle Dees'i kurtarıp bu gizemli dünyaya barışı geri getirebilecek mi? Bunu Kirby and the Forgotten Land25 Mart'ta Nintendo Switch için çıktığında öğreneceğiz.
 
Disney Speedstorm: Asphalt serisinin yaratıcılarından, Disney ve Pixar dünyasından ilham alınan yarış pistleri ve efsanevi karakter listesi bulunan heyecanlı bir yarışaksiyon oyunu geliyor. Disney Speedstormdüzenli olarak yeni sezonların ekleneceği, daha fazla heyecan verici Disney ve Pixar karakterlerinin, yarış pistlerinin, arabalarının eklenileceği, oynaması ücretsiz heyecan dolu bir oyun. Ayrıca oyunu çevrimiçi* ve bölünmüş ekranla*** oynanabileceğiz gibi cross-platfrom’da oynayarak oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. Disney Speedstorm, bu yaz Nintendo Switch'te yarışıyor.
 
No Man’s Sky: Her yıldızın uzak bir güneşin ışığı olduğu, her birinin yörüngesinde hayat dolu gezegenlerin bulunduğu sonsuz bir evreni keşfedin ve istediğiniz herhangi bir gezegene doğru yolculuğa koyulun.Küçük karakollardan karmaşık çok gezegenli kolonilere kadar her şeyi inşa edin.Kaynakları toplayın, müttefikler toplayın ve hayatta kalmak için savaşın.Bu sonsuz, prosedürel olarak oluşturulmuş evrende keşfetmeniz için benzersiz yerler, yaratıklar ve daha fazlası var.No Man’s Skybu yaz Nintendo Switch’e iniyor.
 
EarthBound / EarthBound Beginnings: Super NES oyunu EarthBound'da kötü Giygas'ı durdurmak için asırlık bir kehaneti yerine getirme arayışlarında Ness, Paula, Jeff ve Poo'ya katılın (ve belki de yol boyunca bir Runaway Five konseri izleme fırsatı yakalayın). Ek olarak orijinal Famicom Mother oyununsınırlı versiyonu, EarthBound Beginnings ile1980’lere dönüş yapın. Hem EarthBound hem de EarthBound Beginnings, sunumdan kısa bir süre sonra Nintendo Switch Online'a geliyor.
 
Metroid Dread Güncellemesi: Sunumdan kısa bir süre sonra Metroid Dread için ücretsiz güncelleme yayınlandı. Brutal Dread Mode zorluk seviyesinde bir kere bile düşmanlardan darbe almanız oyunun bitmesine sebep olabilir. Eğer Metroid serisinde yeniyseniz yüksek iyileşme hızı içerin yeni Rookie Mode zorluk seviyesi tam size göre. Nisanda yayınlanacak olan İkinci ücretsiz güncelleme ile   Bosslarla ardı ardına savaşacağınız Boss Rush Mode geliyor.
 
Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp: Cephelerden yeni istihbarat geldi! Savaşta başarılı olmak için stratejiler geliştirmenizi gerektiren benzersiz karakterler ve çeşitli arazilerle karşılaşacaksınız. Advance Wars ve Advance Wars 2: Black Hole Rising’ta mücadelenin ötesinde, Savaş Odasında yüksek puanlar alın, Tasarım Odasında özel haritalar oluşturun ve paylaşın ve Yerel ve Çevrimiçi Çok Oyunculu* modda arkadaşlarla ve düşmanlarla savaşın.Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp8 Nisanda Nintendo Switche geliyor.
 
STAR WARS: The Force Unleashed: Bu klasik Star Wars aksiyon-macera oyununda Force’un gücünü açığa çıkarın. Darth Vader'ın Gizli Çırağı olarak, tanıdık gezegenlerde Jedi Ustalarını avlarken yıkıcı Force’ın güçlerini ve ışın kılıcı kombinasyonları kullanacaksınız. Oyunu oynarken kontrollerdeki tuşları veya orijinal Wii sürümünden geliştirilmiş hareket sensörlü  kontrolleri**** seçin.Ayrıca galaksinin en güçlü Jedi'ının kim olduğunu belirlemek için arkadaşınızla yerel olarak düello yapabilirsiniz. STAR WARS: The Force Unleashed, 20 Nisan'da Nintendo Switch'te çıkıyor. Nintendo eShop'ta ön siparişler başladı.
 
Assassin’s Creed The Ezio Collection: Efsanevi suikastçı Ezio Auditore da Firenze'nin eksiksiz destanı, beğeni toplayan üç Assassin's Creed oyununda sizi bekliyor. Üç oyun, iki bonus kısa film ve DLC ile Rönesans İtalya'sını ve 16. yüzyıl Konstantinopolis'ini keşfedin, tarihi figürlerle etkileşime geçin ve Creed'in sırlarını keşfedin. Ayrıca optimize edilmiş ekran, dokunmatik ekran kontrolleri, Hd Rumble gibi Nintendo Switch versiyonuna özgü özelliklerin keyfini sürün. Assassin’s Creed The Ezio Collection, 17 Şubat'ta Nintendo Switch'te çıkıyor. Ön sipariş sunumdan kısa bir süre sonra Nintendo eSHopta başlayacak.
 
Cuphead – The Delicious Last Course: DLC olarak gelecek olan Cuphead – The Delicious Last Course’da sizleri başka bir cuphead heyecanı bekliyor. Bu sefer Cuphead ve Mugman, yeni Inkwell Isle'ı keşfedeceğiniz ve Ms. Chalice'in çift zıplama ve yuvarlanarak atlatma gibi yeni hareketlerinden bazılarını kullanacağınız eğlenceli bir macera için Ms.Chalice ile birleşiyor.Her birinin kendine özgü zorlu saldırıları olan bossları yenin.Cuphead- The Delicious Last Course, 30 Haziran'da Nintendo Switch'e geliyor.
 
Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival: The Legend of Zelda'nın ana temasının orkestra versiyonu ve ayrıca “Gurenge”, “Feel Special” ve “Racing into the Night” da dahil olmak üzere 76 parçayı çalın. Yeni mod olan Great Drum Toy War'da birbirinizle yüzleşin veya DON-chan Band'de arkadaşlarınızla canlı bir konser verin. Ayrıca, 500'den fazla şarkıya erişmenizi sağlayan ücretli bir oyun içi abonelik hizmeti lansmanda sunulacak. Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival Nintendo Swith için 2022 yılında çıktığında kalbinden geçen şarkıları çal.
 
Fire Emblem Warriors: Three Hopes: Fódlandaki büyük muharebelerde çarpışırken Fire Emblem: Three Houses karakterlerine katılın. Edelgard, Dimitri, Claude ve diğer Fire Emblem: Three Houses karakterleri, savaş hünerlerini sergilemek için geri dönüyor. Bu aksiyon dolu gerçek zaman savaş oyununda etkileyici komboları ve nefes kesici özel hareketleri serbest bırakın. Fire Emblem: Three Houses'daki karakterlerle düşman ordularının içinden geçin. Edelgard'ın baltası veya Dimitri'nin mızrağı ile düzinelerce düşmanı alt edin ya da Claude'un yayı ile düşmanları uzaktan patlatın. Fódlan için daha parlak bir geleceğe giden yolda kes, salla ve mızrakla. Fire Emblem Warriors: Three Hopes, 24 Haziran'da Nintendo Switch için çıkıyor. Sanat kitabı, kumaştan Fódlan haritası, beş akrilik figürin seti ve karakter kartpostal setinin yanı sıra oyun kartının dahil olduğu Fire Emblem Warriors: Three Hopes Limited edition, aynı gün piyasaya sürülecek.
 
 
 
LIVE A LIVE: Daha önce Japonya dışında piyasaya sürülmemiş olan RPG oyunuLIVE A LIVE, Nintendo Switch'te HD-2D tarzında çıkıyor! Farklı kahramanları, zaman dilimlerini ve oynanış tarzlarını içeren yedi farklı hikâye sizi bekliyor. Vahşi Batı'da, başında ödül olan bir gezgin hayatı için savaşır; Edo Japonyasının Alacakaranlığında, bir Shinobi gizli bir görev üstlenir. Bu hikayeleri seçtiğiniz herhangi bir sırayla deneyimleyin- macera sizin kontrolünüzde. Keşfedilmeyi bekleyen bu macera LIVE A LIVE  22 Temmuz’da Nintendo Switch’te seni bekliyor.Ön sipariş sunumdan kısa bir süre sonra Nintendo eSHopta başlayacak.
 
TRIANGLE STRATEGY: Taktiksel RPGTRIANGLE STRATEGY neredeyse burada. İlk 3 bölümü içeren oyun demosu sunumdan kısa bir süre sonra Eshopta erişilebilir olacak. Demodan kaydedilen veriler, satın alındıktan sonra tam oyuna aktarılabilir. Serenoa kahramanı ve müttefikleri, üç ulus arasındaki çatışmanın içinde kaybolacaklar. TRIANGLE STRATEJY 4 Mart'ta Nintendo Switch için çıktığında seçimleriniz ve inancınız onların kaderini belirleyecek.
 
 
 
FRONT MISSION 1st: Remake / FRONT MISSION 2: Remake: FRONT MISSION oyunun ilk Remake versiyonu Nintendo Switche geliyor. Bu taktik RPG'de, Wanzers adlı silahlı makinelere pilotluk yapacak ve taburunuzu zafere taşıyacaksınız. . FRONT MISSION 1st: Remakebu yaz Nintendo Switch'te çıktığında savaşa hazırlanın. Devam oyunu FRONT MISSION 2: Remake, gelecekte Nintendo Switch'e çıkacak.KLONOA Phantasy Reverie Series: Klonoa: Door to Phantomileand Klonoa 2: Lunatea's Veil Nintendo Switch'e geliyor! Koş, zıpla ve süzül, Wind bullets kullanırken düşmanları yakala ve fırlat.KLONOA Phantasy Reverie Serisi 8 Temmuz'da Nintendo Switch'te çıktığında harika maceralara atıl.
 
GetsuFumaDen: Undying Moon: Ölüm bir son değildir: Şeytani düşmanlarını ölene kadar alt et ve yeni bir bedende ruhun ve hatıralarınla savaşa devam et. GetsuFumaDen: Undying Moon, etkileyici Ukiyo-e tarzı, roguelike aksiyonu, geleneksel Japon sanatıyla hayata geçirilen çarpıcı bir karanlık fantezi dünyası ile birleştiriyor. Ölüm bir son olmasa da, Cehennem yaşıyor ve nefes alıyor, ve cehenneme yapılan her yeni girişim üstesinden gelinmesi gereken yeni mücadeleler ve zorluklar sunuyor. GetsuFumaDen: Undying Moon, sunumdan kısa bir süre sonra Nintendo Switch için çıkıyor.
 
SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE: GUNDAM evreninde Breaks adı verilen garip olaylar meydana geliyor.SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE bunlara neyin sebep olduğunu bulun ve uygun zaman çizelgesini geri yükleyin. Dinamik aksiyon-RPG savaşlarında üç Mobil Takıma liderlik edecek ve güçlerini artırmak için gerekli olan Parçalar ile her bir takımı geliştirme yeteneğine sahip olacaksınız. Ayrıca arkadaşlarınızla birlikte Co-op çevrimiçi* modda savaşabilirsiniz. SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE, 2022'de Nintendo Switch'te çıkıyor.
 
KINGDOM HEARTS INTEGRUM MASTERPIECE for Cloud: İlk oyun olan KINGDOM HEARTS’tan KINGDOM HEARTS III+ Re MIND(DLC)’e kadar Üç KINGDOM HEARTS koleksiyonu, İnternet bağlıyken bulut üzerinden oynanabilecek şekilde Nintendo Switch’e geliyor. Nintendo Switch'te önceki oyunlardan hoş anıları yeniden yaşayın veya Sora, Donald ve Goofy ile birlikte sevimli maceraları ilk kez tanıyın. Üç oyun koleksiyonunu da içeren KINGDOM HEARTS INTEGRUM MASTERPIECE for Cloud, sunumdan kısa bir süre sonra Nintendo Switch'te yükseliyor. Her koleksiyon ayrıca Nintendo eShop'ta****** ayrı ayrı satın alınabilecek 
 
  Nintendo Direct sunumunda ayrıca, bu yaz piyasaya çıkacak olan çok oyunculu*** ,tempolu bir LEGO platform oyunu olan LEGO Brawls da  dahil olmak üzere, yakında çıkacak olan Nintendo Switch oyunlarının bir montajı da yer aldı. ;Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles, heyecan verici arena dövüşü 10 Haziranda çıkacak, Two Point Campus, 17 Mayıs'ta başlayacak olan kampüs kurma simülasyonu oyunu ve Zombie Army 4: Dead War, nabızları arttıran zombi aksiyon serisinin devam oyunu 26 Nisan’da Nintendo Switch’e geliyor. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Lost Ark, 1.3 milyon Eşzamanlı Oyuncuya Ulaştı Macera Rol Yapma Oyunu Pocket Mirror: GoldeneTraum Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız