Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo DSi Seyahat Paketi limangoKIDS’te

Nintendo DSi Seyahat Paketi limangoKIDS’te

     limangoKIDS’te 4-9 Mayıs tarihleri arasında çocuğunuzu çok sevindirecek bir kampanya var. Nintendo DSi Seyahat Paketi, Mario KART oyunuyla birlikte limangokids.com’da satışa sunuluyor. Nintendo’nun rekorlar kıran bu taşınabilir oyun konsolunu satın almak için acele edin ve bir an önce limangoKIDS’e tıklayın.

     Hamileler ve 0-13 yaş arasındaki bebek ve çocuklar için sunulan ürünlerle öncü private shopping platformu olan limangokids.com, 4-9 Mayıs tarihleri arasında oyun tutkunu çocuklar için çok cazip bir kampanya sunuyor. Travel Pak ve Audio Chat Pak hediyeli Nintendo DSi Seyahat Paketi limangoKIDS’te satışa sunuluyor. Üstelik bu özel paketle birlikte Mario Kart da hediye!

     Otobüste, metroda, plajda, yazlıkta, evde ya da yolda… İstediğiniz her yerde Nintendo DSi Seyahat Paketi ile oyun oynayabilirsiniz. Yaklaşan yaz tatili için çocuğunuza eğlenceli bir hediye arıyorsanız, limangoKIDS’in bu kampanyasını kaçırmayın. Fotoğraf çekme, ses kaydetme, internete girebilme, kablosuz özellikleri sayesinde yerel ya da internet üzerinden çok oyunculu oyun oynayabilme özelliklerine sahip olan Nintendo DSi Seyahat Paketi limangoKIDS’te 549,00 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

     Üyeliğin ücretsiz olduğu limangokids.com’da kullanılan 3D Secure sistemi sayesinde tüm alışverişler en yüksek güvenlik seviyesinde gerçekleşiyor. Üstelik limangokids.com’da vade farksız 12 aya varan taksitli ödeme avantajı sunuluyor.
 
                                                                                                                Basın Bülteni
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
nintendo dsi ds el konsolu video inceleme
inFamous 2 Demosu Birkaç Hafta Sonra Yayınlanacak The Witcher 2'nin Savaş Dinamikleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo DSi
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız