Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, Çalışanlara Esnek Bir Çalışma Programı Sunduğunu Bildirdi

 
 
Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa, Yıllık Genel Kurulu sırasındaki bir soru cevap bölümünde çalışanlara esnek bir programın sunulduğunu ve bu sistemin daha da geliştirileceğini söyledi. 
 
Furukawa çalışma ortamı hakkında şunları belirtti: "İyi bir iş ve yaşam dengesi kurabilmek için her bireyin ihtiyaçlarını karşılayan bir program sunulması gerektiğinin farkındayız. Daha rahat ve esnek bir çalışma ortamı sunmak için yeni bir program getirdik. Bu kapsamda ücretli izin kullanımlarını teşvik eden bir politika oluşturduk. Bunun yanı sıra yarı zamanlı veya geçici olarak çalışanlara sağlanan faydaları arttırdık. 
 
Kadınlara özel üniformaları da birkaç yıl önce kaldırdık. Bu yıldan başlayarak çalışanların iş yerlerine uygun kıyafetleri seçmeleri için daha esnek bir kıyafet yönetmeliğine geçtik. Firmamız içerisinde Nintendo logolu üniformalar giyen çalışanları da görebilirsiniz. Nintendo'nun ayrıca ürün üreten bir şirket olduğunu hatırlatmak için bu üniformaları hala kullanıyoruz. Bunun yanı sıra kadınların iş yerine aktif katılımını teşvik edecek stratejileri de tartışıyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Aksys Games, PC ve Konsollar için Inescapable Adlı Oyunu Duyurdu Nintendo, Her Türlü Doğal Afete Hazır Olduklarını Bildirdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.7.2022 09:45:44

0
Kafayı değiştir çağa ayak uydur Nintendo senelerce nostalji ayağına iyi ekmek yedin ama o NES SNES N64 gören tayfa yavaş yavaş göçüyor bu dünyadan. Senelerdir aynı serileri ısıta ısıta sattın da artık kurtarmıyor. Hiç mi yeni bir IP yeni bir fikir çıkmaz ? Adamların daha başarım sistemi yok paralı online hizmetinde verdikleri oyunlar 50 senelik vs vs.

m.A.A.d city

5.7.2022 05:56:54

0
Esnek değil eşek gibi çalıştıracaksın yoksa tepene binerler.

BSC Misafiri

4.7.2022 21:59:00

0
o kadar esnek ki teknolojileri 50 sene geriden geliyor :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız