Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Amerika Eski Başkanı Reggie Fils-Aime GameStop'a Katıldı

 
Nintendo Amerika eski başkanı Reggie Fils-Aime, video oyun perakendecisi GameStop'a katıldı.
 
Reggie Fils-Aime diğer yeni katılan isimler William “Bill” Simon (Walmart, Cadbury Schweppes, PepsiCo ve Nabisco) ve James “J.K.” Symancyk (PetSmart, Academy Sports & Outdoors, Sam’s Club) ile birlikte şirketin yöneticiliğini üstlenecek 10 kişilik ekibe dahil olacak.
 
Dijital oyunculuğun giderek yaygınlaşması ile GameStop büyük bir düşüşe geçti. Şirket çok sayıda mağazasını kapattı ve son çeyrekteki gelirlerinde %25 azalma gördü.
 
Reggie Fils-Aime, William “Bill” Simon ve James “J.K.” Symancyk bu kötü gidişe dur demeye çalışacak.
 
Reggie Fils-Aime 2003 yılında satış ve pazarlama kıdemli başkan yardımcısı olarak Nintendo Amerika'ya katıldı ve Mayıs 2006'da şirketin başkanı ve COO'su oldu. Nintendo ile olan zamanı Nintendo Game Cube ve Game Boy Advance döneminde başladı. Onun liderliği Nintendogs, Brain Age, Wii Sports ve Wii Fit gibi oyunlarla Nintendo'nun kitlesini genişletti. Fils-Aime'in yönetimi Nintendo DS, Wii, Nintendo 3DS ve Nintendo Switch sistemleri gibi ürünlerde rekor satışlara yol açtı. Aynı zamanda güçlü ve etkileyici kişiliği ile yenilikçi ürün özelliklerini dev kitlelere ulaştırdı ve video oyun endüstrisinin en sevilen kişilerinden biri haline geldi.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Witcher'ın Yeni Çizgi Romanı Bu Yaz Çıkacak Thor 4'te Guardians of The Galaxy Ekibi de Olacak; Spider-Man 3'ün Vizyon Tarihi Belli Oldu

kaju_maestro

10.3.2020 18:14:24

0
Ayıbettin Reggie, hani bırakmıştın bu işleri, hani bu son demiştin?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız