Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Theory, Onimusha'nın Devamını Yalanladı

 
   PlayStation 2'nin en kıymetli oyunları arasında yer alan ancak bu nesilde sesi soluğu çıkmayan Onimusha serisi hakkında pek çok dedikodu yazıldı, çizildi. Bunlardan en ciddi olanıysa şu sıralar Capcom'un kendilerine emanet ettiği Devil May Cry ile haşır neşir olan Ninja Theory hakkındaydı. Dedikodu, Ninja Theory'nin Onimusha serisine de el atacağını belirtiyordu.
 
   Tabii bu tarz dedikoduların alevlenmesinde geçtiğimiz sene bir röportajda söz sahibi olan Street Fighter 4 yönetmeni Yoshinori Ono'nın "Onimusha daha çok sevgiyi hak ediyor." demesi de epey etkili oldu.
 
    Devil May Cry ve eski nesil Resident Evil karışımında bir samuray aksiyonu olan Onimusha için konuşan Ninja Theory, dedikoduların asılsız olduğunu ve hiç bir şekilde bu seriyle alakalı olmadıklarını üstüne basa basa belirtti. Sanırım bu nesil için Onimusha hayallerini köşeye kaldırmalıyız!

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak OXM onimusha ninja dawn of dreams ninja theory playstation 3 capcom samuray
Last of Us'ın Hikaye Videosu 10 Aralık'ta Darksiders II'nin 3. DLC Paketi Açığa Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

4.12.2012 19:05:37

0
Ninja Theory mümkünse el atmasın Onimusha'ya

ykrr

4.12.2012 17:57:59

0
onimusha güzel seriydi be.bir önceki nesilde favori oyunlarımdan biriydi.bu nesilde devam etmemesi üzücü.capcom RE 5-RE 6-RE OPERATİON RACCON CİTY rezilliklerine tanıdığı şansın yarısını onimusha ya tanısaydı fena olmazdı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Onimusha: Dawn of Dreams
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız