Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Gaiden Sigma Plus'ın Çıkış Tarihi + Sitesi


     PS3 ve Xbox dışında Nintendo Wii U için de geliştirilen Ninja Gaiden 3 ile ekranlarımızı kana bulayacak olan Ryu Hayabusa, eski bir macerasının yeniden yapımı ile de karşımıza çıkacak. Daha önce PS3'e çıkan ninja Gaiden Sigma'nın ek içeriklere sahip oyunu Ninja Gaiden Sigma Plus'ın resmi internet sitesi açıldı.
 
     Ryu Hayabusa'nın Sony'nin yeni el konsolu Vita'ya konuk olacağı Sigma Plus'ın resmi internet sitesinde oyuna ait yayınlanan video ve ekran görüntüleri yer alıyor. Sitenin alt kısmında ise resmi Facebook ve Twitter adreslerine ait içerikler yer alıyor. Farklı bölümler dışında yeni içeriklere de sahip olan Ninja Gaiden Sigma Plus'ın resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Oyunun ayrıca çıkış tarihi de bugün açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Ninja Gaiden Sigma Plus, 22 Şubat'ta raflardaki yerini alacak. Yani PS Vita'nın çıkış oyunlarından birisi olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ninja Gaiden Aksiyon Ryu Hayabusa Team Ninja Tecmo Koei Vita
İşte GDC 2012'deki En İyi Adayları Flatout 3 Yapımcısı Verilen '1' Puana Sinirlendi

clubberkay

6.1.2012 17:08:36

0
fena olmaz. valla
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ninja Gaiden Sigma Plus
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız