Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Night in the Woods Epic Games Store'da Ücretsiz

 
2018 BAFTA Oyun Ödülleri'nde en iyi hikaye anlatıma sahip oyun seçilen Night in the Woods bugün Epic Games Store kullanıcıları için ücretsiz.

İki boyutlu macera oyununu yarın 18:59'a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 

2020'de Epic Games Store'da ücretsiz verilecek son dört oyun Stranded Deep, Solitairica, Torchlight II ve Jurassic World Evolution.
 
 
Üniversiteyi bırakan Mae Borowski, eskiden bir maden kasabası olan harap olmuş Possum Springs'e dönerek eski amaçsız hayatına devam etmek ve arkasında bıraktığı arkadaşlarıyla bağlarını yeniden kurmak ister. Ancak hiçbir şey eskisi gibi değildir. Yetiştiği kasaba artık farklıdır, arkadaşlarıysa büyümüş ve değişmiştir. Yapraklar yere düşüyor, rüzgar ise gittikçe daha soğuk esiyordur. Işık ortadan kaybolduğunda garip şeyler olmaya başlamıştır.

Ve ormanda bir şey vardır.

Mae'nin büyüdüğü kasabaya ve öteki taraftaki karanlığa yaptığı yolculuğa katıl.

Night in the Woods tanışılacak onlarca karakter ile renkli bir dünyada yapılacak onlarca şey içeren ve keşif, hikaye ve karakter odaklı bir macera oyunudur. Eşyaları kır, bas çal, elektrik hatları üzerinde yürü, çatılar arasında zıpla ve karşılaşmak istemediğin harika ve korkunç şeyler keşfet. Evine, yani Possum Springs'e gel ve hayatını mahvet.

Bu haberin bağlantısı
URL
Konami Yakında Bomberman ile İlgili Bir Duyuru Yapmayı Planlıyor Demacia Cup 2020 Turnuvasının Şampiyonu TOP Esports Oldu!

BSC Misafiri

28.12.2020 15:11:07

0
çok tatlı bi oyuna benziyor yaa ekledim hesabıma teşekkür ederim :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ücretsiz Oyun Haberleri
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız