Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Night Call 24 Haziran'da Xbox One ve Switch'e Geliyor

 
Yayıncı Raw Fury ve geliştiriciler Monkey Moon ile Black Muffin, taksi şoförü olarak soruşturmaya katkıda bulunduğunuz Paris'te geçen cinayet çözme odaklı polisiye suç oyunu Night Call Xbox One ve Switch versiyonlarının 24 Haziran'da çıkış yapacağını duyurdu.

Oyun ilk olarak 17 Temmuz 2019'da PC için çıkmıştı.
 
Oyun hakkında:
 

Gizemli bir seri katil modern Paris sokaklarında sinsice dolaşıyor. Maktullerin sayısı giderek artarken polis katili bulmaya bir adım dahi yaklaşamadı. Sen, katilin son saldırılarından birinden canını kıl payı kurtarabilmiş bir taksi sürücüsüsün. Katili bulmak için tam yedi gecen var, yoksa polis suçu senin üzerine atıp dosyayı kapatacak. Bundan sonraki vardiyaların normal olmak bir yana güvenli bile olmayacak...

Night Call çizgisel bir şekilde ilerlemeyen, hikâye odaklı, film noir havası taşıyan bir araştırma ve soruşturma oyunu. Sen bir dedektif değilsin ama bu konuda işine yarayacak bir becerin var. İnsanlar seninleyken çok rahatlar. Hemen konuşmaya başlıyorlar. Düşüncelerini, duygularını, hikâyelerini ve sırlarını ortaya döküveriyorlar. Sen müşterilerin için bir şoförden çok daha fazlasısın. Onlar için aynı zamanda bir dost, sırdaş ve danışmansın. Işıklar Şehri'ndeki maskelerin altına gizlenmiş gerçek yaşamlara kısacık bir an da olsa bakabilen bir gözlemcisin. Katili yakalamak istiyorsan rollerini çok iyi oynamalısın.

Her akşam, sahip olduğun sınırlı zamanı iyi değerlendirerek kanıt toplamalı ve faturalarını ödeyebilmek için para kazanmalısın. Yolcularını gidecekleri yere götür, hikâyelerini dinle ve vereceğin cevapları çok dikkatli seç. Bazıları sadece kendi hikâyelerini anlatırken bazılarıysa sana soruşturmanda kilit önem taşıyan ipuçları verebilir. Doğru ipuçlarını takip ederek şüpheliler hakkında yeni bilgiler edinirken faturalarını ödeyecek ve benzin alacak kadar para biriktirmeyi de unutma.

Çok geç olmadan bu gizemi çözebilecek misin? Acele etsen iyi olur... Zaman da taksimetre de durmaksızın ilerliyor... 
 
HAYAT DOLU VE ÖZGÜN KARAKTERLER: 85'ten fazla özgün, şaşırtıcı ve gerçekçi karakterle tanış ve kısa bir anlığına hayatlarının bir parçası ol. Karşılaştığın karakterler hikâyeleriyle seni duygulandırabilir, üzebilir ve sana ilham verebilir. Dinle ve yardımcı ol; belki onlarda da senin işine yarayan bir şeyler vardır.

NOIR TARZI MUHTEŞEM GÖRSELLER: Özenle elde tek tek çizilen siyah beyaz karakterler ve mekânlarla "noir" polisiye tarzının gergin havasını iliklerinde hisset.

SORUŞTURMA VE PARA KAZANMA DENGESİ: Daha fazla para kazanmak için bilgiyi kulak ardı mı edeceksin, yoksa ihtiyacın olan bilgiye ulaşmak için kazancını gözden mi çıkaracaksın? Hızlı karar vermelisin; zamanın azalıyor!

BİRDEN FAZLA SON, BİRDEN FAZLA KATİL: Üç farklı cinayet davasıyla ilgili delil topla. Katillerin kimliklerini ortaya çıkarabilecek misin? Dikkat et: Bir oyundaki suçlu, başka bir oyunda suçsuz olabilir. 

 
Xbox One ve Switch versiyonları fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Night Call görsel roman bağımsız simülasyon oyun
İskandinav Halk Hikayelerinden Esinlenen Macera Oyunu Röki 23 Temmuz'da PC için Çıkacak Baldur's Gate III Ağustos Ayında Erken Erişime Açılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Night Call
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız