Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NieR: Automata Satışları 4.5 Milyonu Aştı, Xbox Game Pass'e Geliyor

 
Square Enix, NieR: Automata'nın dünya genelindeki dağıtım miktarı ve dijital satışları toplamının 4.5 milyon adeti aştığını duyurdu.

Square Enix ayrıca oyunun 2 Nisan'da Konsol için Xbox Game Pass'e geleceğini duyurdu.

Platinum Games tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu ilk olarak 23 Şubat 2017'de Japonya'da, 7 Mart 2017'de Kuzey Amerika'da ve 10 Mart 2017'de Avrupa'da PlayStation 4 için çıktı. Ardından 17 Mart 2017'de Steam üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirdi ve 26 Haziran 2018'de Xbox One'a geldi. Son olarak da “Game of the YoRHa Edition” 27 Şubat 2019'da PlayStation 4 ve PC için çıktı.

Bugün NieR'in 10. yıl dönümü şerefine düzenlenen canlı yayın sırasında 2010'da çıkan ilk oyunun geliştirilmiş versiyonu NieR Replicant ver.1.22474487139… ve mobil için yeni NieR oyunu NieR Re[in]carnation duyuruldu. Detaylar için:

Bu haberin bağlantısı
URL
Nier 2 Nier yeni nier Nier New Project Nier Projesi Square Enix Platinium Games ps4 playstation 4
NieR Re[in]carnation iOS ve Android için Duyuruldu LCS 2020 Bahar Mevsimi 9. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

30.3.2020 19:43:31

0
Arthur Morgan bence rockstarin yazdığı en iyi karakter olmuş ama yüz animasyonu yorumlarına katiliyorum. Witcher 3’ün önüne geçmesi gerekirken gerisinde kalmış. Sergio Leone filmlerinde yakın çekimleri harika yapardı. Sıfır konusma, arkada çalan vurucu Ennio Morricone müzikleri ve karakterlerin yuz mimikleri zerre sıkmadan aralıksız 5 dakika izletirdi Rdr serisi evet harika oyunlar ama bir spagetti western sineması değil. https://www.youtube.com/watch?v=0JPnR7C8mZQ&feature=youtu.be

porsux

30.3.2020 18:39:07

0
Milyon dolarlarca bütçen var, en üst kaliteninde üstünde teknolojiyi kullanabilecek mühendislerin var ve çok az işlenmiş olan Western temalı bir oyun geliştirmek istiyorsun. Sonra da gidiyorsun bu temaya, defalarca değinilmiş olan soyguncu, haydut çetesi içeriğiyle içine ediyorsun. Birde bu yetmezmiş gibi çin işkencesi gibi koca haritada bir kamp alanına bir kasabaya dön babam dön yaptırıyorsun. Karakter tasvirleride iyi değil. Haydut yapıyorsan, gerçekten haydut gibi davranan ve görünen birisini yaratman lazım. Kovboy yapıyorsan da çok daha farklı bir tip betimlemen gerekiyor. Senin yarattığın karakter klasik sıkıcı 1800'lerin sonundaki ağzıyla geviş getire getire konuşan Amerikan aksanlı, çok ama içi boş konuşan son derece vasat bir imaja sahip bir tip. Ben bu imkana sahip olacaktım varya.. elinde ultra güzellikte bir motion capture teknolojisi var L.A. Noire'den. Bu kadar geniş büyüklükte bir dünya tasarlayacağına, çizgisel ilerleyen ama çok daha detaylı, yüz animasyonlarına önem verilmiş bir grafik tarzı geliştirseydin ya. Zaten Western'in en sevilen türü Spagetti Western'dir ve bu türünde en büyük özelliği, oyunların yüzlerindeki en hafif duygusal değişimin bile yönetmen tarafından izleyiciye aktarılmasıdır. Çok güzel gitmez miydi ? Çok pahalı diyebilirsiniz ama rdr 2'ninde son derece gerekksiz bulduğum bir ton özelliğinin iptal edilip bu teknolojiye yoğunlaşılmasını tercih ederdim. Outlaws'ı bilir misin ? El çizimi ara sahne grafikleri vardı, western türünde bir oyundur kendisi. O grafikler o kadar iyiydiki. Anlatmak istediğim bu işte. RDR 2 o duyguyu bana hissettiremiyor. Tam bir yeni nesil oyuncu için hazırlanmış oyun örneği. Duygudan ve sanattan yoksun, açık dünyası ve sıkıcı görevleriyle bence gta 5 ile birlikte son yılların en abartılan oyunlarından birisi. Sadece grafik olarak bir yere kadar başarılı bir oyun...

TheNewAtilla

30.3.2020 18:14:58

0
Teknoloji sayesinde haritalar çok büyüdü ama içini elle hazırlanmış içeriklerle doldurmayinca o devasa açık dünya vakit kaybından başka bir halta yaramıyor. Rdr2’de 15 saatte açık dünyasına doydum. Halbuki san andreas’ın açık dünyasında yüzlerce saat gezerdim. K-rose, kdst, radio x ve radio los santosu hala dinlerim

Lyzard

30.3.2020 12:19:29

+1
Su oyuna kotu demek icin ya japon kulturunden anlamiyor ya da okudugunuz hikayeden tek bir satir anlamiyor olmaniz gerekir. Hitap ettigi kesim icin basyapittir bu oyun.

porsux

30.3.2020 03:36:07

+1
quote:

Orjinalden alıntı: aykut291 Valla 2 ay önce aldım.ilk çıktığında Demosunu oynamıştım sevmiştim Oyunum ilk bölümü güzel sonra 2 saat oynadım sildim.Verdiğim paraya acıdım yani kötü bir Oyun değil ama çok sıkıcı o açık dünya baydı beni içi boş habire aynı şeyleri yaptığın bomboş bir açık Dünyası var oyunun.Ana bölümler zevkliydi şu her Oyuna Açık Dünya yapacaz takıntısından kurtulsunlar artık şu firmalar hatta mümkünse RocStar Games den başka hiçbir firma yapmasın açık Dünya oyun.Oyunun bütün ruhunu öldürmüş valla .Çok üzüldüm verdiğim paraya içimi döktüm.Keşke iade sistemi olsa.
Bence Rockstar'da yapmasın açık dünya. Yapmasında, oyunlarında bu kadar yaygara çıkartılacak pek birşey olmadığını insanlar apaçık görebilsinler. Ben ne zaman açık dünya bir Rockstar oyunu oynamak istesem sıkıntıdan buhranlar geçiriyorum. Çünkü Rockstar oyunlarında ruh göremiyorum. Eskiden böyle değildi, Vice City'nin, San Andreas'ın, Manhunt'ın kendisine has bir havası vardı. Ancak son 2 oyundur (GTA V ve RDR2) bu adamların oyunlarında açık dünyada gezinmek benim için hiçbirşey ifade etmiyor. Açık dünya karşıtı bir insanda değilim. Sevdiğim çok sayıda açık dünya oyunu var. Skyrim, Witcher 3, Batman Serisi, God of War, Dark Souls vesaire.

deadlight54

29.3.2020 23:19:44

+1
Hay şansımı seveyim be, ulan 5-6 gün önce P1 hakkını aldım oyunun şimdi Gamepass’e geliyor. Gerçi salaklık bende Square Enix’in oyunlarının Gamepass’e geldiğini unutmuştum. Keşke bekleseydim. Bu arada çöp diyenlere aldırmayın, J-RPG -gerçi bu oyuna J-RPG demek doğru mu pek emin değilim- türünü seviyor ve aşinaysanız sizi götürür. Platinum Games’in hack ‘n slash türündeki tecrübesi malumunuz, savaşlar baya heyecanlı ve doyurucu. Birde oyuna soulsborne mekanikleri eklenmiş fakat bu sizi korkutmasın, oyun ne aşırı zor ne de aşırı kolay. Sadece haritadaki belirli yerlerde kayıt yapabiliyorsunuz ve gidip keşfetmeniz lazım hepsi bu. Yorumlarda gördüm, açık dünyası hakkında sıkıcı denilmiş buna katılıyorum. Açık dünya laf olsun diye konulmuş oyuna ve yan görevler tekrar ediyor. Benim için eksi tarafları bu saydığım ikisi sadece. Bir başyapıt değil belki ama eve kapandığımız şu zamanlarda idare eder. edit: ekleme

BuDuTR

29.3.2020 22:50:24

0
İlk birkaç saati gerçekten sıkıcıydı. Aldığı yorumları ve puanları gören biri oynarken şüpheye düşüyor. Oyunu birkaç kez bitirdim ve beğendim, fakat denildiği gibi bir baş yapıt olduğuna katılmıyorum. Puanım 8/10.

aykut291

29.3.2020 22:33:26

0
Valla 2 ay önce aldım.ilk çıktığında Demosunu oynamıştım sevmiştim Oyunum ilk bölümü güzel sonra 2 saat oynadım sildim.Verdiğim paraya acıdım yani kötü bir Oyun değil ama çok sıkıcı o açık dünya baydı beni içi boş habire aynı şeyleri yaptığın bomboş bir açık Dünyası var oyunun.Ana bölümler zevkliydi şu her Oyuna Açık Dünya yapacaz takıntısından kurtulsunlar artık şu firmalar hatta mümkünse RocStar Games den başka hiçbir firma yapmasın açık Dünya oyun.Oyunun bütün ruhunu öldürmüş valla .Çok üzüldüm verdiğim paraya içimi döktüm.Keşke iade sistemi olsa.

Philipp_Plein

29.3.2020 20:36:00

+4
Bedavaya oynamam bu çöpü

BSC Misafiri

29.3.2020 19:46:05

0
Yeni nesilde xbox'tan kuvvetli bir atılım bekliyorum özellikle özel oyun anlamında.

Lord Melkor

29.3.2020 18:01:25

0
Single player oyunlar için 4-5 milyon çok iyi rakamlar. Hele 6-7 milyon satarlarsa mucizevi oluyor.

BSC Misafiri

29.3.2020 16:51:18

0
Keşke strateji oyunları da şu kadar satsa adamlar 1 milyon satınca seviniyorlar. 4M satsalar kazandıkları paralarla çok daha iyi oyunlar yaparlar. Bu arada Tekken de 5m satınca gelmişti gane pass’e heralde bu seviye bir oyun için satışlarda doyum noktası. Gtayı veya futbol ve fps shooter ları düşünemiyorum artık onlar sonraki oyunla göğe çıkarmalı çıtayı. BF1de +30M satmıştı.

BSC Misafiri

29.3.2020 16:51:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyun bende 10 fps ile çalışıyordu, steam'dan geri iade etmiştim. Sonra birisi yama yaptı ama oyunu tekrar indirmediğim için yama çalışıyor mu yoksa çalışmıyor mu hiç haberim yok.
bendede öyle çalışıyordu. sonra bu yamayı kurdum oyun düzeldi.

TheNewAtilla

29.3.2020 16:39:32

+2
Phil spencer’ın japonya açılımı güzel oyunlarla devam ediyor

YildirimBuyucusu

29.3.2020 16:32:44

0
Bir türlü alma fırsatı bulamamıştım. Çok güzel diyende var, çok sıkıcı diyende. Fakat genel ortalama olarak iyi konumdaydı. Gamepass'e geleceği güzel oldu.

BSC Misafiri

29.3.2020 14:29:52

0
Bu oyun bende 10 fps ile çalışıyordu, steam'dan geri iade etmiştim. Sonra birisi yama yaptı ama oyunu tekrar indirmediğim için yama çalışıyor mu yoksa çalışmıyor mu hiç haberim yok.

Lord Melkor

29.3.2020 12:53:37

+1
Bu oyun saveimi silmişti. Hiç de inanmamıştım gerçekten sileceğine
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NieR Automata
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız