Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nidhogg Yapımcısının Yeni Oyunu Bu Ay Geliyor


       Eğlenceli multiplayer oyunu Nidhogg'un yapımcısı Mark "Messhof" Essen, uzun yıllardır sadece bir projeden ibaret olan bir başka oyununu yakında oyuncuların beğenisine sunacak. Flywrench adındaki bu yapım tıpkı Nidhogg gibi minimal bir görselliğe sahip olacak.
 
      Flywrench'teki amacımız basit bir şekilde haritanın bir noktasından diğer noktasına ulaşmak ama tabii bunu yapmak o kadar da basit değil. Oyunda yönettiğimiz uzay mekiği benzeri aracımı hareketine göre renk değiştiriyor. Örneğin düşerken gemimiz beyaz renge bürünüyor ve beyazken sadece beyaz bölgelerden geçebiliyoruz. Eğer geçmemiz gereken bölgeden farklı bir renkteysek o bölgeden geçemiyoruz ve oyun bitiyor.
 
       Zorlu bir platform oyunu olacağını şimdiden söyleyebileceğimiz yapım bu ay PC ve Mac için çıkışını yapacak. Oyuna ait oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net Flywrench Platform Bağımsız indie pc mac steam mark essen minimal
Superhot'ın Beta Sürümünden Yeni Bir Oynanış Videosu Super Smash Bros.'a Yeni İçerikler Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Flywrench
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız