Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nexomon PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e geliyor

 
 
Yayıncı PQube ve geliştirici VEWO Interactive, Nexomon oyununu PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için yayınlayacağını duyurdu. Ancak bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Nexomon şu anda Steam üzerinden PC , App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için erişilebilir durumda.
 
Oyun Hakkında:
 
NexoWorld'ü keşfetmeye hazır olun. Destansı bir yolculuğa çıkın ve korkunç Nexomon'u yenmek için takımınızı kurun. NexoLord'u durdurmak için savaşırken 300'ün üzerinde benzersiz yaratığı yakalayın ve geliştirin.
 
Yolculuğunuza başlamak için yedi benzersiz Nexomon'dan birini seçin. Güçlü düşmanları alt etmek ve dünyayı NexoLord'dan kurtarmak için güçlü bir ekip oluşturun!
  
En güçlü takımı oluşturmak için çeşitli ortamlarda yaşayan benzersiz yaratıkları yakalayın!

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera anime simülasyon RYO
GTA Online'a Yeni Hayatta Kalma Haritaları Geldi ASUS ve Xbox, Güçlerini ROG Strix XG43UQ Xbox Edition’da Birleştirdi

lamuarte

9.7.2021 21:48:30

0
Çizimlerinin bazı yerleri çok güzel tam pokemon hissi veriyor derken bazı yerleri aşırı rpg maker kokuyor. Aşırı yumuşak hatları olan çok yeri var oyunun. O kısımların daha pixelimsi olmasını tercih ederdir. Gelişmiş, efsanevi (olduğunu tahmin ettiğim) yaratıkların çizimleri çok iyi ama ilk hallerinin çok kötü mesela. İstek listeme ekledim yine de. Belki bir ara bakarım. Ucuz bir oyun sonuçta.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nexomon ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız