Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

New Mutants'ın Vizyon Tarihi Açıklanmadı

 
Geçtiğimiz gün Disney, Marvel'ın filmleri için hazırlanan takvimi tamamen değiştirdi ve yakın zamandaki filmler, ileri tarihlere ertelendi. Sadece Marvel filmleri değil, çoğu Disney filmi de erteleniyor. Ancak bu ertelenmelerin arasında New Mutants ile ilgili bir şey paylaşılmadı.
 
Başlangıçta 13 Nisan 2018 olan vizyon tarihi, Şubat 2019'a itildi. Sonrasında ise 3 Nisan 2020'ye ertelendi. Filmin geçtiğimiz günlerde vizyona girmesi bekleniyordu, ancak ne yazık ki Koronavirüs sebebiyle sinemalar kapatıldığı için vizyona giremedi. Garip olan, geçtiğimiz gün açıklanan yeni vizyon tarihleri arasında New Mutants yoktu.
 
Film büyük ihtimalle salgının öne geçildiğinde direkt sinemalarda gösterilecek. Ya da o güne kadar dijital olarak da yayınlanabilir. Filmin başrollerinde Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Alice Braga ve Charlie Heaton gibi isimler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi
Final Fantasy VII Remake İnceleme Puanları Yeni James Bond Filminin Yapımı Tamamen Bitti, Ancak Yine de Vizyon Tarihi Değişmeyecek

Rachsuchtig

6.4.2020 13:51:12

0
Bu film de Arap saçına döndü. Kaç yıl oldu fragmanı çıkalı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız