Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NeverDead'in İlk DLC'sinden Ekran Görüntüleri

 
    Konami, NeverDead'in ilk indirilebilir içeriğinin tarihini verdi bile. 21 Şubat'ta "NeverDead Expansion Pack Volume 1" adı altında satışa çıkarılacak yeni DLC'de yeni bir oynanabilir karakter ve co-op challenge'lar bulunacak.
 
    Pakette Asylum bölümünün geliştirilmiş şekli bulunacak, 3 yeni challenge olacak ve farklı serilerde tuzaklar tehlikeler karşınıza çıkacak. Onslaught adındaki bir mod ile düşman dalgalarını yok ederek skor elde etmeye çalışacaksınız ayrıca.
 
    Bu DLC, ayrıca ölümsüz kahramanımız Bryce Boltzmann'a da 2 yeni kostüm verecek. Aşağıdan kendisinin kostümlü hâlini görebilir ve içerik ile ilgili yeni görsellere göz atabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
NeverDead Rebellion Konami PS3 Xbox 360 dlc ekran görüntüleri
SSX'in Soundtrack Listesi Duyuruldu Gotham City Impostors'un Çıkış Videosu Yayınlandı

stun

9.2.2012 05:16:26

-1
dlc ' lerin fiyatı içeriği ne olursa olsun oyun çıktıktan bir hafta gibi bir sure sonra satılması... oyunu biz yaptık ucundan kopardık sen hepsının parasını vericeksin ama aslında tamamı için biraz daha vermen gerekicek gibi açık bir mesaj veriyorlar oyunculara bu itici bir politika
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NeverDead
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız