Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Netflix'in Yeni Animasyon Filmi Over The Moon'dan Fragman Paylaşıldı

 
Netflix'in yeni animasyon filmi Over the Moon ya da Türkçesi ile Bir Ay Masalı'ndan yeni bir fragman paylaşıldı ve yayın tarihi açıklandı.
 
Oscar ödüllü yönetmen ve animasyon sanatçısı Glen Keane tarafından yönetilen filmin yapımcılığını Gennie Rim ve Peilin Chou üstleniyor. Gennie Rim daha önce Tarzan, Güzel ve Çirkin ve Pocahontas gibi yapımların animasyonları üzerinde çalışmıştı.
 
Filmin seslendirme kadrosunda Cathy Ang, Phillipa Soo, Robert G. Chiu, Ken Jeong, John Cho, Ruthie Ann Miles, Margaret Cho, Kimiko Glenn, Artt Butler, Irene Tsu, Clem Cheung, Conrad Ricamora ve Sandra Oh gibi isimler bulunuyor.
 
Tanıtım yazısı ise şöyle: İnanılmaz kararlı, bilim için yanıp tutuşan zeki bir kız, efsanevi Ay Tanrıçası'nın varlığını herkese kanıtlamak amacıyla Ay'a gitmek için bir roket yapar. Sonuçta beklenmedik bir maceraya atılır ve fantastik yaratıklarla dolu büyülü bir dünya keşfeder.
 
Over the Moon, 23 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak. 
 
Orijinal Fragman
 
 
Türkçe Dublajlı Fragman 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Film Haberleri Over The Moon bir ay masalı animasyon netflix ne zaman oyuncular fragman
Ms. Marvel Dizisine İki Karakter Daha Eklendi Nikolaj Coster-Waldau, The Last of Us Dizisi ile İlgili Söylentilere Cevap Vermedi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız