Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Netflix'in The Witcher Dizisi 2020'de Yayınlanacak

 
   Andrzej Sapkowski'nin romanlarından esinlenen Netflix'in The Witcher dizisi için biraz beklememiz gerecek.

   Yazar Lauren Schmidt Hissrich tarafından belirtilene göre, dizi 2020'ye kadar çıkmayacak.
 
   Ayrıca dizinin sekiz bölüm olarak çıkış yapacağı da doğrulandı. Lauren Schmidt Hissrich 2018'in başında yaptığı açıklamada pilot bölüm senaryosunu tamamladığını duyurmuştu. Lauren Schmidt Hissrich diğer yedi bölümün henüz var olmadığını ve yeni yazarların yakında ekibe katılacağını da belirtti.
 
   Dizinin oyuncu kadrosu henüz belli değil. Şu ana kadar doğrulanan karakterler ise şu şekilde: Geralt of Rivia, Yennefer, Ciri, Triss Merigold, Milva, Regis, Vilgefortz, Emhyr, Cahir, Jaskier, Leo Bonhart, Borch Three Jackdaws ve Roach.
 
   Dizinin hangi hikayeler üzerinden ilerleyeceği de belli değil. Netflix'in The Witcher sayfasında sadece "Mutasyona uğramış canavarları avlamakla uğraşan Witcher Geralt, insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır." açıklaması mevcut.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PCGamesN the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
DreamHack Masters Marsilya'da Grup Aşaması Tamamlandı Yoku's Island Express 29 Mayıs'ta Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

24.4.2018 21:22:49

0
Tüh ya bizim aptal dizilerimizi örnek alsalar ya haftada bir içi boş sahnelerlerle dizi yapslar! Dermişim Allah korusun geç olsun kaliteli olsun. Dizi büyük bütçeyle hazırlanıyor devasa olucak inşallah. Allah aşkına dizinin yapımcılarına laf atanlar gitsin çukur seyretsi!

The_Rahip

21.4.2018 21:49:20

0
O zamana kim öle kim kala. Neyse acele edip batırmalarındansa geç olsun temiz olsun.

Dürüstİnsan

21.4.2018 14:52:53

+1
İyi de belki adamlar işi daha ciddiye alarak yapmak istiyorlar. Söylediğin kadar kolay değil o işler. Daha oyuncular belli değil. Sadece pilot bölümün senaryosu hazırlanmış. Kitabın yazarına danışarak fikir alışverişinde bulunuyorlar. Ayrıca dizinin tamamen Doğu ve Orta Avrupa'da özellikle Polonya'da çekileceği söylendi. Uygun mekanlar için çalışmalar yapılacak. Kaliteli iş için ince eleyip sık dokumak şart

Antikaruh

21.4.2018 06:56:51

+1
Yoooookkkkk ebesinin nikahı !!!! 100 yıl sonraya atsaydınız. Bu nedir ya. Teknoloji ilerliyor, sektör büyüyor, yatırımlar devasa düzeyde, pc'ler cgi efektler için artık ter dahi dökmüyor, çalışan sayıları aldı başını gitti ama ne hikmetse her şeyin geliştirme süresi uzuyor. Oyunlar 5-6 yıldan aşağı çıkmıyor filmler aynı şekilde şimdi de diziler. Ya duyurulma şekillerinde sorun var -zaten çok sonraları çıkacak bir şeyin duyurusunu daha portakalda vitamin halindeyken yapma- yada bir sorun var. Eskiden bir şey duyurular 5-6 ay sonra görürdük. Ahh ahh bir tek şeyde iyiye gitsin be zamanla yine daldım gittim boş duvarlara.

JackTim

21.4.2018 04:47:09

+1
Daha cast belli değil bunlar diziyi çekene kadar Amazonun Lotr'in dizisi yayınlanır Hbo GoT'un spin-offlarını çeker cd project witcher'ın yeni oyunu duyrulur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız