Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Netflix'in The Witcher Animasyonu Vesemir'i Konu Alacak

 
 
20 Aralık 2019'da Netflix yapımı The Witcher yayınlanmadan önce, dizinin bir de animasyon filmi yapılacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Geçtiğimiz hafta da bu iddia resmi olarak onaylandı ve animasyon filminin adı da Nightmare of the Wolf oldu.
 
Neredeyse hiçbir detayı belli değildi ancak bugün, en azından hangi karakterin etrafında şekilleneceğini öğrendik. Uzun zamandır Mark Hamill ile anılan Vesemir karakterinin geçmişi anlatılacak. Hem oyunlarda hem de kitaplarda Vesemir'in yeri önemlidir. 
 
Hatta tam olarak geçeceği dönemi söylemek gerekirse, Geralt of Rivia karakterini babalık ve hocalık etmeden çok daha öncesini anlatacak. Bu hikaye daha öncesinde duyduğumuz bildiğimiz bir hikaye değil. Yazılana göre Vesemir aynı Geralt gibi Şaşırma Hakkı yasasını kullandıktan sonra başına gelenler anlatılıyor.
 
Vesemir'in Geralt'a hocalık ve babalık yapmasından öncesi anlatılacak dendi ancak şunu da hatırlatalım, Geralt ve Vesemir'in yolu da Vesemir'in kullandığı Şaşırma Hakkı sayesinde kesişiyor. Yani bir şekilde hikaye yine Geralt'a bağlanabilir.
 
Animasyonun seslendirme kadrosu henüz belli değil. Çıkış tarihi de keza belli değil ancak animasyonun ikinci sezondan önce çıkması bekleniyor. Dizinin ikinci sezonu 2021'de yayınlanacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak REDANIAN INTELLIGENCE the witcher dizi netflix henry cavill witcher geralt tv
The Witcher Serisinin 7. Kitabı Gölün Hanımı Çok Yakında Raflardaki Yerini Alacak Zula Süper Lig 5. Sezon 2. Hafta Özeti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BCBA38493

11.2.2020 22:24:31

0
her sezon 1 senede çıkacak ise işimiz var

TheNewAtilla

30.1.2020 21:48:47

+3
Vesemir’in gençlik aşkı da olur mu dersiniz

Lithium

30.1.2020 20:11:31

0
Bakalım Vesemir'in seslendirmeni kim olacak oyunu seslendiren kişi mi yoksa Mark Hamill'mi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher TV Series
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız