Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Netflix, Oyun Stüdyosu Spry Fox'u Satın Alıyor

 
 
Teknoloji ve medya hizmetleri sağlayıcısı Netflix, geldiğimiz noktada oyun sektörüne de giriş yaptığını açıkladı ve bu doğrultuda kendi platformuna özel birçok oyunu piyasaya sürdü. Bu oyunları sadece Netflix aboneleri oynayabiliyor ve deneyimleyebiliyor. Netflix oyun kategorisini genişletmek için çeşitli anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Şimdi ise oyun stüdyosu Spry Fox'u satın aldığını bildiriyor.
 
Spry Fox ekibi Cozy Grove 2 oyununu geliştiriyor
 
 
 
Netflix tarafından bünyesine katılacak olan Spry Fox ekibi şu anda birden fazla oyun geliştiriyor. Geliştirdiği oyunlar arasında Cozy Grove 2 ve henüz duyurulmamış devasa çok oyunculu çevrimiçi bir oyun yer alıyor. Duyurulmamış oyun diğer geliştirdiği oyunlara göre daha büyük çapta olacak ve şiddet içermeyecek.
 
Spyr Fox bu oyunları geliştirirken ve Netflix tarafından satın alınacakken merak edilen birkaç soruyu da yanıtladı. Bu kapsamda oyuncular mevcut oyunlarının ne durumda olacağını merak etti ve geliştirici ekip şöyle yanıtladı: "Mevcut oyunlarımız hangi platforma çıkış yaptıysa indirilebilir ve kullanılabilir durumda kalacak."
 
Geliştirme süreci nasıl gidiyor sorusuna ise ekip şunları söyledi:"Spry Fox olarak Cozy Grove 2'nin yanı sıra daha büyük bir MMO geliştiriyoruz. Bu oyunu henüz resmi olarak duyurmadık ve bu süreç biraz daha böyle devam edecek. Geliştirme sürecimizde herhangi bir sorun yok ve böyle devam edeceğiz."
 
Öte yandan ekibin geliştirdiği Cozy Grove 2 oyununun ilk oyunu sürekli değişen lanetli bir adada kamp kuracağın yaşam simülasyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Netflix Netflix Türkiye haberler
PlayStation 5 Konsolları Satmaya Devam Ediyor: İşte Yeni Satış Rakamları EA ve Marvel Games Üç Yeni Oyun Geliştirmek için Anlaşma Yaptı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Netflix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız