Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NetEase Games, Heavy Rain Geliştiricisi Quantic Dream'i Satın Aldı

 
 
NetEase Games, Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls ve Heavy Rain oyunlarının Fransız temelli geliştiricisi Quantic Dream'i satın aldığını duyurdu.
 
Çinli şirketin Avrupa'daki ilk stüdyosu olan Quantic Dream, NetEase'in oyun geliştirme taraflarından yararlanacak. Quantic Dream, tüm platformlar için oyunlar yaratmaya ve yayınlamaya devam edecek. Bunun yanı sıra üçüncü taraf oyunları da desteklemeye ve yayınlamaya odaklanarak bağımsız olarak işlerini yürütecek. 
 
NetEase CEO'su ve yöneticisi William Ding bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Quantic Dream ile ortak hedefimiz, karşılıklı güven ve saygı ile ilerleyerek heyecan verici yeni bir büyüme yakalamak. Bu gelişmeden heyecan duyuyoruz. NetEase, Quantic Dream'in tam potansiyelini ortaya çıkarmasına yardım edecek. Quantic Dream'in yaratıcılığı ve olağanüstü hikaye anlatımı NetEase'in güçlü kaynakları ve yetenekleriyle birleştirecek. Bu sayede dünya çapındaki oyunculara interaktif eğlence deneyimini yeniden yaşatacağız." 
 
Quantic Dream şu anda belirtilmeyen platformlar için Star Wars Eclipse oyununu geliştiriyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Oyun
Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS KC Grand Tournament 2022 Şampiyonu Belli Oldu! Korku Oyunu Tsugunohi Switch Konsollarına Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Berkayselcuk

1.9.2022 12:37:05

+1
Evet? Oynayamadığım oyunun bana faydası yok.

BSC Misafiri

31.8.2022 19:57:38

+1
ahahahahaah cidden bir oyunun exc olma korkusu pc oyuncularına her şeyi kabullendiriyor be. oynadığınız quantic dream oyunları sony çatısı altında yapıldı ve gayet iyilerdi şimdi ne olacak? sırf exc olmayacak diye kabullendiğiniz şey ne biliyor musunuz mobil oyun firmasının altında olması artık QD'nin geldiği günlere bak be artık 2 seneye mobil detroit oynarsınız ilerle veya 50 tl öde. başka bir firma alsaydı microsoft thq nordic tamamdı hatta 2k ile bu mobil oyun şirketinden iyidir ama size farketmiyor exc olmasın da kalitesiz olsa da olur mobil olsa da olur dimi

BSC Misafiri

31.8.2022 16:11:36

0
QD’in bugünlere gelmesi oldukça sevindirici. Artık Sony’nin kanatları altından tamamen çıkmış bulunuyorlar. Umarım para uğruna kaliteden ödün vermezler.

Berkayselcuk

31.8.2022 15:57:48

0
Bana okey, artık exc oyun yapmazlar inş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Endüstrisi ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız