Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Need for Speed: Payback Araç Listesi

 
   Electronic Arts ve geliştirici Ghost Games, Need for Speed: Payback'in araç listesini, araçların oyun içi para ile ne kadar mal olacağını ve araçların sınıflarını paylaştı.
 
   Need for Speed: Payback 10 Kasım'da PS4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Araç listesi şu şekilde:
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming Need for Speed Payback Electronic Arts Ghost Games
Outlast 2 Neredeyse Bir Milyon Kopya Sattı Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (30 Ekim - 3 Kasım)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.12.2017 02:57:47

0
Bu kadar ford koyacaklarına keşke bir iki de ferrari koysalardı

porsux

2.11.2017 16:47:32

0
NFS U1, U2, Most Wanted ve Carbon'u anlarım. Bunların birbirlerine benzer fiziklere sahip olduğunuda kabul ediyorum ama Undercover'ın bu isimlerin yanında yeri yok çünkü o oyunda fizik yok. Nfs most wanted ta aracın yol tutuşu, çarpışmalar sonrası toparlanma süreci, hele underground 2 de her aracın farklı lastik tepkimelerine sahip olması seçtiğimiz her lastik tipinin asfalta farklı tepkiler vermesi (aynısı carbondada vardı) bütün bunlar ile undercover gibi sadece gaz tuşuna basarak ilerlediğimiz bir oyunu aynı kefeye koyamayız. İşte benim demek istediğimde bu. Undercover ile birlikte seri o eski az da olan gerçekçilik hissini hepten yok etti. Ben simülasyon istemiyorum ama undercover mekaniklerinide istemiyorum. Şimdi insanlar undercover benzeri sürüş hissi istiyor dersende buna katılamam

Korgeneral1071

2.11.2017 05:38:34

0
2015 e göre araç listesi güzel. 2015 te 2015 gtr koyup bir de yanına 2017 gtr ekliyordu. Ama mercedes e ayıp etmişler.

Eeltorm

1.11.2017 21:41:04

0
Golf'u alırım.

xX.3B.Xx

1.11.2017 19:18:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: porsux Bendeki yerinin tabiiki önemi var. Bilmem oynadın mı ama flatout oyunlarında amaç çarpışıp puan kazanmak değil. Bir kariyer modu var ve çeşitli araç sınıfları var bu araçların hepsinin yol tutuşu ağırlığı dengesi vs farklılık gösteriyor. Sürdüğün yolun toprak asfalt çamur vs olması sürüşe etki ediyor. Kariyer modunda aldığın kupalar ve sıralamadaki derecelendirmene göre aldığın para ödülü farklılık gösteriyor. Bu paraya göre yeni araçlar alıp veya performans modifiyeleri ile yarışlarda daha fazla avantaj elde edebiliyorsun. Gördüğün gibi bir oyun hem casual olup hemde güzel fiziklere sahip olabilir. Senin flatout ta bahsettiğin olay sadece derby modu veya yarış sırasında aldığın özel ödüller. Mesela en çok yarışçıyı egale eden yoldan çıkaran wrecker ödülü alıyor. Yada çevreye en çok hasarı veren bulldozer oluyor. Ve bu özel ödülleri alanlar ekstradan para ödülü alıyor. Yani anlayacağın bahsettiğin olay flatoutta o kadarda büyük bir yer kaplamıyor. Şimdi nfs serisine dönersek. Benim bu seriden beklentim (evet kişisel beklentim önemlidir bunu tartışmaya lüzum yok) güzel ve gerçekçi fizik, hasar mekanizmalarına sahip, bol bol klasik arabaların olduğu ve bunların mümkün olabildiğince modifiyeye açık olduğu, yarış alanlarının çeşitlilik gösterdiği (aynı flatoutta olduğu gibi, şehirler,ormanlar,çöller ve yarış pistleri vardı) bir oyun olmasını isterim. Keza zaten paybackte off road olacağı açıklandı ve bu çok hoşuma gitti ama maalesef şu ana kadar yayınlanan videolarda fiziklerin çok kötü olduğu net biçimde gözüküyor. Şimdi off road ekleyipte o mücadele hissini alamayacaksam o zaman ne anlamı kalıyor ? Göz boyamadan öteye gitmiyor. NFS serisi ne gt forza kalibresinde nede trackmania split second seviyesinde bir oyun olmadı benim için. Ben bu seriyi en iyi Porsche Unleashed Hot Pursuit gibi oyunlarda hissettim açıkçası. Hala o çizgide ama çok daha gelişmiş bir versiyonunu bekliyorum. Ne bir köşeyi dönmek için binbir takla atacaksın nede ileriye sarılmış film gibi elini hızdan çekmeden yavaşlamana bile gerek kalmadan hoplaya zıplaya gideceksin.
Flatout oyununu oynadım, kariyer modunun dışında çarpışarak-hayatta kalarak kazanılan modları da olduğu için çarpışma fizikleri iyi demek istedim. NFS Underground 1-2, Most Wanted, Carbon, Undercover bu oyunlarda da fizik aynı şekildeydi, bu yüzden NFS 2015 oyununda da fizik aynı şekildeydi, bu oyunda fizik beklemek saçma, fizik istiyorsan Shift 1-2 oynayabilirsin, bu oyunun klasmanı cümlenin başındaki saydığım oyunlar gibidir. Oyuncular bu oyunu aracını detaylı modifiye edip kendi aracının modifiyesini güzelliğini seyrederek yarışmak ister, fiziğe bakacakların azınlık olacağını düşünüyorum. Off-road yapmaları bu seri için bi ilk olacak, elbette eksikleri olacaktır, oyuncular için çeşitlilik olur diye yaptıklarını düşünüyorum, bi sonraki seride belli olur tutup tutmayacağı. Porsche Unleashed olanı ben de oynadım, serideki yeri benim için ilk sırada gelir, efsanedir benim için. Aynı oyunu yeniden çıkarmalarını çok isterim ama oyuncuların taleplerine göre yapıyorlar oyunları, çoğu oyuncu unutmuştur bu oyunu.

porsux

1.11.2017 16:20:23

0
Bendeki yerinin tabiiki önemi var. Bilmem oynadın mı ama flatout oyunlarında amaç çarpışıp puan kazanmak değil. Bir kariyer modu var ve çeşitli araç sınıfları var bu araçların hepsinin yol tutuşu ağırlığı dengesi vs farklılık gösteriyor. Sürdüğün yolun toprak asfalt çamur vs olması sürüşe etki ediyor. Kariyer modunda aldığın kupalar ve sıralamadaki derecelendirmene göre aldığın para ödülü farklılık gösteriyor. Bu paraya göre yeni araçlar alıp veya performans modifiyeleri ile yarışlarda daha fazla avantaj elde edebiliyorsun. Gördüğün gibi bir oyun hem casual olup hemde güzel fiziklere sahip olabilir. Senin flatout ta bahsettiğin olay sadece derby modu veya yarış sırasında aldığın özel ödüller. Mesela en çok yarışçıyı egale eden yoldan çıkaran wrecker ödülü alıyor. Yada çevreye en çok hasarı veren bulldozer oluyor. Ve bu özel ödülleri alanlar ekstradan para ödülü alıyor. Yani anlayacağın bahsettiğin olay flatoutta o kadarda büyük bir yer kaplamıyor. Şimdi nfs serisine dönersek. Benim bu seriden beklentim (evet kişisel beklentim önemlidir bunu tartışmaya lüzum yok) güzel ve gerçekçi fizik, hasar mekanizmalarına sahip, bol bol klasik arabaların olduğu ve bunların mümkün olabildiğince modifiyeye açık olduğu, yarış alanlarının çeşitlilik gösterdiği (aynı flatoutta olduğu gibi, şehirler,ormanlar,çöller ve yarış pistleri vardı) bir oyun olmasını isterim. Keza zaten paybackte off road olacağı açıklandı ve bu çok hoşuma gitti ama maalesef şu ana kadar yayınlanan videolarda fiziklerin çok kötü olduğu net biçimde gözüküyor. Şimdi off road ekleyipte o mücadele hissini alamayacaksam o zaman ne anlamı kalıyor ? Göz boyamadan öteye gitmiyor. NFS serisi ne gt forza kalibresinde nede trackmania split second seviyesinde bir oyun olmadı benim için. Ben bu seriyi en iyi Porsche Unleashed Hot Pursuit gibi oyunlarda hissettim açıkçası. Hala o çizgide ama çok daha gelişmiş bir versiyonunu bekliyorum. Ne bir köşeyi dönmek için binbir takla atacaksın nede ileriye sarılmış film gibi elini hızdan çekmeden yavaşlamana bile gerek kalmadan hoplaya zıplaya gideceksin.

Darion

31.10.2017 20:32:14

0
shifti yapan ekip şuan project cars ı yapıyor zaten isteyen onu da oynayabilir

Darion

31.10.2017 20:31:09

0
dost kayaoglunun her sene gömmek için aldıgı ac serisi gibi ben de her sene bu salak oyunu alıyorum bi umut. bu sefer umutluyum

xX.3B.Xx

31.10.2017 20:13:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: porsux NFS nin bendeki yeri causal yarış oyunu tanımlamasından çok daha farklı bir yerde. Ona bakacak olursan flatoutta casual yarış oyunu ama fizikleri gayet güzel. sırf casual olunca gaza bas gitsin başka birşeye gerek yok demek biraz saçma. sürüş zevki bir yarış oyunu için en önemli şeydir. hangi yönü ağır basarsa bassın.
Sendeki yerinin bi önemi yok, NFS shift dışında hep casual olarak çıkmıştır. Flatout oyunun amacı zaten rakiplerle çarpışarak puan alıp hayatta kalıp kazanmak, alakası yok yani NFS ile. Modifiye aağırlıklı bi yarış oyunu yani, simülasyon tarzı olması gerekir ki çarpıştığı zaman arabanın gidişatına etkisi olsun, onun dışında bi yarış oyununda fiziğin hiçbir anlamı yok.

porsux

31.10.2017 19:49:58

0
NFS nin bendeki yeri causal yarış oyunu tanımlamasından çok daha farklı bir yerde. Ona bakacak olursan flatoutta casual yarış oyunu ama fizikleri gayet güzel. sırf casual olunca gaza bas gitsin başka birşeye gerek yok demek biraz saçma. sürüş zevki bir yarış oyunu için en önemli şeydir. hangi yönü ağır basarsa bassın.

xX.3B.Xx

31.10.2017 15:14:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: porsux

Yarış oyunlarında sürenin uzamasının tek sebebi araba sayısı gibi konuşmuşsun. Ben yarış oyunlarında çoğu arabayı denemem bile. Burdaki yakınmanın sebebi araba sayısının azlığı değil aslında. Oyunun fizik yönünden ne kadar sığ olacağını bildiğimiz için, zaten araçları hissedemeyeceğiz bari sayısı fazla olsaydıda göz doygunluğumuz olsaydı hayıflanmasıdır.
Casual yarış oyunu nasıl fizik bekliyorsunuz anlam veremiyorum. Adamlar ne yaparlarsa yapsınlar memnun olmayacaksınız.

porsux

31.10.2017 14:23:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: MonitörKertenkelesi Araba sayısı az diyen işsiz gençler doluşmuş. 80'e yakın araba var. Bir arabayı 3 saat oynasan, 240 saat eder. Günde üç saat oynasan, 80 gün eder. Yani 3 ayı bulabilir tüm arabaları denemen. Bunları modifiye etmek, yeni parkurları tüm yolları dolaşmak oyun süresini 3 katına çıkarır. yani 240 gün. Yani 8 ay. 8 ay zaman ayıramayacağını düşününce bu araç sayısı makul. Ama günde 24 saat oyun oynayan biri için az tabii. Bu kadar oyun delisi biri zaten muhtemelen en az 5 tane daha yarış oyunu sahibidir ona araba mı yok. Ne diyeyim gözünü Allah doyursun.
Yarış oyunlarında sürenin uzamasının tek sebebi araba sayısı gibi konuşmuşsun. Ben yarış oyunlarında çoğu arabayı denemem bile. Burdaki yakınmanın sebebi araba sayısının azlığı değil aslında. Oyunun fizik yönünden ne kadar sığ olacağını bildiğimiz için, zaten araçları hissedemeyeceğiz bari sayısı fazla olsaydıda göz doygunluğumuz olsaydı hayıflanmasıdır.

Focke-Wulf

31.10.2017 10:48:20

0
ae86 koysaydınız. Tüm oyunu onunla bitirirdim.

MonitörKertenkelesi

30.10.2017 21:39:11

+1
Araba sayısı az diyen işsiz gençler doluşmuş. 80'e yakın araba var. Bir arabayı 3 saat oynasan, 240 saat eder. Günde üç saat oynasan, 80 gün eder. Yani 3 ayı bulabilir tüm arabaları denemen. Bunları modifiye etmek, yeni parkurları tüm yolları dolaşmak oyun süresini 3 katına çıkarır. yani 240 gün. Yani 8 ay. 8 ay zaman ayıramayacağını düşününce bu araç sayısı makul. Ama günde 24 saat oyun oynayan biri için az tabii. Bu kadar oyun delisi biri zaten muhtemelen en az 5 tane daha yarış oyunu sahibidir ona araba mı yok. Ne diyeyim gözünü Allah doyursun.

xX.3B.Xx

30.10.2017 18:39:56

0
Bu gençleri memnun etmek imkansız, hikaye modlu casual modifiye oyununda bin tane araç bekliyorlar. Bazıları da çok eski model araçları koymuşlar diyor, başka bi haberde de underground isteriz diye ağlarlar, underground'da buggatiler mi vardı? Liste bence yeterli, modifiye olayı çok geniş ve kapsamlı olursa dolu dolu oynatır kendini.

BSC Misafiri

30.10.2017 16:47:04

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bana kalırsa siz diğer oyunlarla karşılaştırıyorsunuz.. Pist yarışlarında Forza - GT - Project Cars vb. ama bu oyun biraz daha farklı o kısıma bakılırsa.. Araç Oranı gayet yeterli duruyor güncellemeler ile bu sayı biraz daha artacakdır..
Paralı DLC ler ile demek istedin sanırım.

gamer-x

30.10.2017 15:51:55

+2
arkadaşlar hikaye odaklı araba yarışı temalı aksiyon oyunundan bir forza yada GT araç listesi beklemek abes olur

ezicioyuncu

30.10.2017 15:51:52

+1
80'e yakın araba var oyunda hayır anlamıyorum ki daha önceden nfsde olupta şimdi olmayan ne var ki mırın kırın ediliyor ? nfs çıktı çıkalı araç skalası olarak hiç 100'ü geçmedi ki genelde 45-60 arasında değişiyordu bunda yine fazla eklenmiş. millet iyi alıştı fh veya gt gibi oyunlarda 3 rakamlı listelere

kingarthasilker

30.10.2017 14:44:51

0
forza horizon 3 alın kurtulun

BSC Misafiri

30.10.2017 14:34:29

+2
Bana kalırsa siz diğer oyunlarla karşılaştırıyorsunuz.. Pist yarışlarında Forza - GT - Project Cars vb. ama bu oyun biraz daha farklı o kısıma bakılırsa.. Araç Oranı gayet yeterli duruyor güncellemeler ile bu sayı biraz daha artacakdır..

HIGHER

30.10.2017 14:11:28

0
dlc yüzünden az araçlar

JackTim

30.10.2017 13:39:13

0
Yine çok az araç var

gowlet

30.10.2017 10:39:15

0
RS 0.1 neden yok ?

BSC Misafiri

30.10.2017 10:29:45

0
araba listesi az oyyun çıktığında güncelleme yapar eksik bugatti veyron mclaren f1 Hennessey Venom GT ve nissan 370 z neden yok

BSC Misafiri

30.10.2017 10:29:44

0
buna porsche cerera gt dahi a z kadar işte olsun nfs payback arabasıl

BSC Misafiri

30.10.2017 00:20:03

+3
Çok zayıf bir liste,genelde eski model araçlar konulmuş.

Uncy

30.10.2017 00:05:31

+3
Mercedesten koyduğu modellere bak Oyunda daha fazla araba olmasını beklerdim özellikle modifiye olmaya müsait bir sürü araba var piyasada

Drima

29.10.2017 23:53:51

+1
2005'teki Most Wanted gibi tek arabayla gitme şansımız olsa Tier 1-2-3 vs gibi super car gibi olaylar olmasa şahane olur. Full motor modifikasyonu ile Golf TI ile oyunu baştan sonra gitsek efsane olur.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed Payback
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız