Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Natural Selection 2 Yapımcısı Yeni Bir Oyun Duyurdu: Future Perfect


       Natural Selection 2 gibi oldukça başarılı yapımlardan tanıdığımız firma UnknownWorlds Entertainment, yeni bir oyun duyurusu ile karşımızda: Future Perferct.
 
      Future Perfect, oyuncuları oyun yapmaya teşfik eden, başka oyuncuların oyunlarını deneyebileceğiz ve arkadaşlarınızla birlikte bu oyunları oynayabileceğiniz bir yapım. Future Perfect'te öğrenmesi oldukça kolay olan bir oyun yaratma editörü yer alacak. Bu editörün aynı zamanda daha kapsamlı işler çıkarmak isteyen oyuncular için de yeterince içeriğe sahip olacağı söyleniyor.
 
      Yapımcı ekip Future Perfect'i geliştirirken bir araya gelip mod oynayan oyunculardan ilham aldıklarını söylüyor. Bahsettiğimiz oyun iki parça halinde oyunculara sunulacak: Birinde çeşitli FPS, co-op ve rekabetçi oyun modları yer alırken diğerinde kendi oyun modunuzu yaratabileceğiniz bir editör bulunacak. Future Perfect'in en erken aşaması henüz sadece yapımcı ekibin resmi sitesinden satın alınabiliyor. Bahsettiğimiz oyunun resmi sitesine buradan gidebilir, duyuru videosunu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak futureperfectgame.com future perfect unknown world pc steam erken erişim bağımsız indie editör
Elite: Dangerous'ın Mobil Uygulaması Detaylandırıldı Geometry Wars 3'ün İlk İncelemeri Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Future Perfect
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız