Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NSMB 2 Japonya'da 1 Milyona Yaklaştı


   Aldığı puanlarla birlikte beğeni toplayan 3DS'in yeni Mario oyunu New Super Mario Bros 2, yoluna hızlı şekilde devam ediyor. Bu ay içerisinde batı taraflarına gelmesine rağmen geçtiğimiz ay Japonya'da çıkan oyunun son satış bilgileri yayınlandı.
 
    Belirtilenlere göre New Super Mario Bros 2, sadece Japonya sınırları içerisinde 1 milyona yakın sattı. 900 binlik sınırı geçen New Super Mario Bros 2, batı ülkelerine çıkış haftası 13 - 19 Ağustos tarihleri arasında Japonya içerisinde 150 binden fazla satış yaptı.
 
Batı'ya yapılan ilgi çekici reklamların Japonya'ya da faydası olmuş gibi gözüküyor...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mario Luigi 3DS Nintendo New Super Mario Bros 2D Platform
XBLA'e Özel Yeni F2P Oyun: Happy Wars Mass Effect 3 - Leviathan İçin Yepyeni Video!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.8.2012 12:36:35

0
Ya yemin ediyorum bir yıldan beri bekliyorum getire getire bu mario oyunlarını sürüolar 3dsye offf offf :( duy nintendo beni duyyy yahu nerde bu avrupa için MONSTER HUNTER 3G?nerde bu RUNE FACTORY 4?nerde bu FIRE EMBLEM AWAKENING?nerde bu BRAVELY DEFAULT: Flying Fairy?nerde bu TIME TRAVELERS? hepsi japonyada çıkalı aylar oldu yıl olacak nerdeyse nerde bu oyunların batı versiyonları kardeşim,3ds aldığıma lanet etcem yahu bıktım wallahi,benim için en önemli olan oyunları avrupada göremiyoruz offf off!!!! bıktım artık mario görmekden yok mario 3dland yok new mario 1 aha bide bu new mario 2,ya 3dsye oyun almak istiyorum bütün oyunlar japonyaya çıkıor,bence bu 3dsyi avrupaya hiç getirmicektiniz nintendo! cidden yeter artık harbi korsan kartla korsan oynanmayı hakediosun nintendo harbi hakediosun ahh şu beklediğim supercard 3ds bi çıksada oyunların avrupasını beklemeden önüme geleni indirip atcam oynaya oynaya japoncayıda çözerim zaten ezbere :D

Wessaur

26.8.2012 12:25:57

0
Biz daha 3ds alamadık :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
New Super Mario Bros. 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız