Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NIS Amerika Ys VIII'in Yerelleştirme Kalitesi için Özür Diliyor

 
   NIS Amerika Başkanı Takuro Yamashita yaptığı bir açıklama ile birlikte Ys VIII: Lacrimosa of Dana'nın yerelleştirme kalitesinin kendi standartları tarafından kabul edilebilir seviyeye ulaşmadığı için oyunculardan özür diledi ve kasım ayına kadar yama ile sorunları düzelteceklerini belirtti. 
 
   Takuro Yamashita,

   "Ys VIII'in çıkışından bu yana aldığımız tüm geri bildirim ve destek için teşekkür ederiz. Ys VIII'in yerelleştirme kalitesinin kendi standartlarımıza göre kabul edilebilir seviyeye gelmediğini ve en önemlisi sizin standartlarımıza göre kabul edilebilir seviyeye gelmediğini fark ettik. NIS Amerika, Inc'in başkanı olarak, bu büyük hata yüzünden sizden şahsen özür dilemek istiyorum. Bu durum olmamalıydı – özellikle de Ys VIII kadar muhteşem bir oyun için ve her yapımında en iyi müşteri tecrübesini sunmaya çalışan bir firma için. Bu durumun nedenlerini araştırmaya başladık ve aynı şekilde benzer bir durumun tekrar oluşmadığına emin olmak için adımlar atmaya başladık.
 
   Ys VIII'e gelince, yerelleştirmedeki gramer hatalarını, yazım hatalarını, tutarsızlıkları düzeltmek ve diyalog ile karakterizasyona yeni bir bakış getirmek için yeni çevirmen ve editörümüz olacak. Senaryo için, gerekirse, bu değişiklikleri yansıtmak için oyunu yeniden tercüme edip oyunun tekrar düzenlenmesini yapacağız. Bu işi kasım ayı sonuna kadar yapmayı planlıyoruz ve oyunun PlayStation 4 ile PlayStation Vita versiyonları için güncellenmiş yerelleştirmeyi yama ile ücretsiz olarak sunacağız. Steam versiyonu da bu yerelleştirmeyi çıkışında içeriyor olacak."
 
   Ys VIII: Lacrimosa of Dana 12 Eylül'de Kuzey Amerika'da, 15 Eylül'de Avrupa'da PlayStation 4 ve PlayStation Vita için çıkmıştı. PC versiyonunun da PlayStation versiyonları ile çıkması planlanıyordu ancak belirsiz bir tarihe ertelendi.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Evil Within 2 Çıkış Fragmanı Star Ocean: The Last Hope 4K & Full HD Remaster PS4 ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız