Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NES – Nintendo Switch Online Haziran 2019 Oyunları

 
Nintendo, 12 Haziran'da City Connection, Double Dragon II: The Revenge ve Volleyball oyunlarının Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online uygulamasına ekleneceğini duyurdu.
 
Nintendo Switch Online abonelerine özel olan uygulama sayesinde kullanıcılar çeşitli klasik Nintendo Entertainment System oyunlarını oynayabiliyor. Uygulama 20 oyunla çıktı ve kütüphaneye her ay 2-4 oyun ekleniyor. Kullanıcılar online oynama özelliği sayesinde hangi oyun olduğuna bağlı olarak arkadaşlarıyla rekabet edebilir (ya da co-op), ekranını paylaşabilir ve kontrolcü arasında geçiş yapabilir. Nintendo Switch Online akıllı telefon uygulaması sayesinde oyun esnasında sesli sohbet de yapılabilir. 
 
Nintendo Switch Online aboneliği fiyatları bir ay için $3.99 USD / €3.99 / 300 yen, üç ay için $7.99 USD / €7.99 / 800 yen ve 12 ay için $19.99 USD / €19.99 / 2,400 yen.
 
Haziran ayı oyunları tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Steam'de Dünya Çevre Günü İndirimleri Başladı Pokemon Sword ve Shield 15 Kasım'da Switch için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

deliliktir

5.6.2019 21:57:59

0
Nes Volleyball ve birkaç oyun dışında adam akıllı voleybol oyunu olmaması ilginç gelmiştir. Doğrusu oyun mekaniği belirlemesi güç ama yine de garip geliyor.

BSC Misafiri

5.6.2019 20:59:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun için online sistem alınmaz ama online sistemi zorunlu hale getirirsen ve üstüne üstlük bu oyunları verirsen olmaz switchdeki sistemi bilmiyorum online için bunu almak zorunluysa çöp sistem.ps4de arada kötü oyun versede zaman zaman fiyatını hak eden oyunlar veriyor ama switch hep bu tarz adı sanı duyulmamış oyunlar veriyor
Dostum cidden ne ile neyi karşılaştırıyorsun. Ps plus fiyatı ne kadar 20 dolar mı ? öyle olsa diyelim nintendo çok adisin ama plus fiyatı gayet belli üstelik şimdi yine artıyor. Bir yıl içerisinde kaç defa online oynayan var. Seni legal olarak baya sömürüyorlar burada oyun sus payı niyetine. Gelip diyorsun plus süper nintendo çöp. Kullanmadığın online sisteme onca para bayılmayı problem etmeyip ucuz olana laf etmen garip. Nintendo şu oyunları 60 dolarlık vs. bir online sistemde verse sonuna kadar katılalım dediklerine lakin öyle değil. Keşke Sony kardeşte atari oyunu verse ama yıllığını 20-30 dolara düşürse. 20 dolar olsa dahi bu verdiği oyunları biz savunmuyoruz ama şu tablo içerisinde nasıl plus müthiş ayağı yapıyorsunuz anlaşılır iş değil.

BSC Misafiri

5.6.2019 20:01:38

+2
Oyun için online sistem alınmaz ama online sistemi zorunlu hale getirirsen ve üstüne üstlük bu oyunları verirsen olmaz switchdeki sistemi bilmiyorum online için bunu almak zorunluysa çöp sistem.ps4de arada kötü oyun versede zaman zaman fiyatını hak eden oyunlar veriyor ama switch hep bu tarz adı sanı duyulmamış oyunlar veriyor

BSC Misafiri

5.6.2019 19:00:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Şu oyunlar için 20 dolar verilir mi be bilmem kaç senesinden kalma oyunlar
Oyun için online sistem mi alıyorsunuz cidden ?

BSC Misafiri

5.6.2019 18:27:04

+2
Şu oyunlar için 20 dolar verilir mi be bilmem kaç senesinden kalma oyunlar

BSC Misafiri

5.6.2019 17:30:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Taklitçi Nintendo çakma PS Plus yapmış. Taş devrinden kalma oyunlar veriyorlar yuh
En azından yıllığı 20 dolar. Bir sürü kişi bir araya gelip aile seçeneği ile ise çok daha ucuza getirebiliyorsunuz. İkide bir fiyat arttıran ve verdiği kaçının oynanıp oynanmadığı belli olmayan oyunlarla bizi ağır söğüşleyen online Ps plus'tan insaflı. Sony E3'te olmayınca siniriniz fena bozulmuş anlaşılan. Çıkın bir hava alın iyi gelir.

BSC Misafiri

5.6.2019 17:06:41

+2
Taklitçi Nintendo çakma PS Plus yapmış. Taş devrinden kalma oyunlar veriyorlar yuh
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız