Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA Jam'in Yeni Videosu Yayınlandı


 
     Arcade salonlarında büyük bir eğlence kaynağı olan NBA Jam yenilenmiş versiyonu ile ilk olarak Nintendo Wii için duyurulmuştu. Bu duyurunun hemen sonrasında ise EA Games, PS3 ve Xbox 360 kullanıcılarını da unutmadığını belirterek oyunun kısıtlanmış bir halini NBA Elite ile beraber sunacaklarını açıklamıştı. NBA Elite'in demosundan sonra ertelenmesi ile işler biraz karışmış oldu.
 
     Elite 11 ile birlikte gelecek olan NBA Jam'in PS3 ve Xbox 360 versiyonu için beklenen açıklama ise dün akşam saatlerinde geldi. EA Games yaptığı açıklama ile NBA Jam'in içerik olarak Nintendo Wii versiyonu ile aynı olacağını hatta yapılacak olan bazı eklemeler ve modlar ile daha zengin bir hale getirileceğini belirtti. Doğal olarak daha iyi bir çözünürlük ile karşımıza çıkacak olan oyunun kutulu olarakta satılacağı açıklandı. 
 
     5 Ekim'de Wii için çıkışını yapan oyunun PS3 ve Xbox 360 için çıkacak olan kutulu versiyonu Wii'nin aksine online modlara da sahip olacak. 17 Kasım'da rafları süsleyecek oyunun bu yeni tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
NBA Jam Nintendo Wii PS3 Xbox 360 EA Sports Spor Basketbol
Remedy Alan Wake 2'yi Onaylamadı, Ama... iPhone'unuzu Gameboy Color'a Dönüştürün

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NBA JAM ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız