Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA JAM, Xbox 360 ve PS3 için Kutulu Olarak Yolda

 

nbajam

 

    NBA Elite 11'in iptal olması bir yandan da içinde bulunan bir dilim NBA JAM oyununu oynamak isteyenlerin de hevesini kursağında bırakmıştı. EA'den NBA Jam'in Xbox 360 ve PS3 sürümlerini yapıp yapmayacağı merak konusu iken EA az önce NBA Jam HD'yi kutulu olarak bu platformlar için satışa çıkaracağını duyurdu.
 
    Oyunda 'classic campaign', 'Tour remix mode' ve '2vs2 online mod'un olacağı belirtildi ve tüm dünyaya aynı anda 17 Kasım'da çıkarılacağı kesinleşti. Aralık ayında oyuna getirilecek bir güncelleme ile online moda yeni seçenekler getirileceği de EA'in verdiği bilgiler arasında yer alıyor. Bu yeni online modlar; Backboard Smash, Domination Free-for-All, Elimination, ve 21 olarak sıralanıyor.
 
    İlk olarak Wii'ye özel olarak yapılacağı açıklanan NBA Jam sonradan ani bir kararla NBA Elite 11'in içinde küçük bir kısmı ile yer almasına karar verilmişti. Ancak oyunun iptal olması ile bu planlar suya düşmüştü. Şimdi EA, böyle güzel bir karar alarak NBA JAM'i bekleyen Xbox 360 ve PS3 sahiplerini mutlu etmeye hazırlanıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
NBA Jam Nintendo Wii EA Sports Spor Basketbol duyuru kutulu
Kinect'in ilk Resmi Reklamı Yayınlandı Rock Band 3'ün Enstrümanları Fiyatlandırıldı

Carcharot

21.10.2010 18:50:18

-1
Zaten kutulu olarak satılacağı duyurulmamış mıydı?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NBA JAM ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız