Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA 2K Playgrounds 2 Çıkış Tarihi Duyuruldu

 
Yayıncı 2K Sports, NBA 2K Playgrounds 2'nin 16 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için $29.99 fiyattan çıkış yapacağını duyurdu.
 
Çıkış tarihi ile birlikte oyunun kapak tasarımı da belli oldu. Kapaktaki isimler Hall of Famer Julius “Dr. J” Erving, NBA şampiyonu Kevin Garnett, NBA All-Star Karl-Anthony Towns ve Boston Celtics'in yıldızı Jayson Tatum.
 
NBA 2K Playgrounds 2'nin çıkışında aktif olarak NBA'de oynayan ve emekli olmuş toplamda 200'den fazla oyuncu ve 10 yeni kort bulunacak. 2K Sports çıkışından sonra oyuna daha fazla oyuncu ve yeni kortlar eklemeyi planlıyor. Ayrıca yeni animasyonlar, yeni oyuncu modelleri, geliştirilmiş yapay zeka, yeni hareketler ve özellikler, yeni kortlar, dedicated sunucular ile daha iyi bir matchmaking sistemi, dört oyunculu online maçlar, üçlük yarışması, özel maçlar ve daha fazlası NBA Playgrounds 2'de olacak özellikler arasında yer alıyor.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu NBA Playgrounds 2 Saber Interactive Mad Dog Games
Thronebreaker: The Witcher Tales 23 Ekim'de Çıkacak Switch Fortnite Paketi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kataaay

19.9.2018 03:25:31

0
Steam'de olsa oyunun fiyatı en fazla 20 dolar olurdu. Önceki oyundaki gibi. Türkiye fiyatı da 32 TL olurdu. Oyunun Türkiye satış fiyatıysa 70 TL'ydi. Benim 60 dolar dediğim oyun Sea of Thieves bu arada ki onun da State of Decay 2'den bir farkı yok. O oyun 20 dolar olarak çıkıp erken erişime açılsa hem bu kadar lince uğramazdı hem de kendinisini erken erişim oyunu olduğu için geliştirme şansı bulurdu.(Benzer durum State of Decay 2 için de geçerli) Bunların hepsi tamamen microsoft'un saçma sapan politikalarından ötürü oluyor. Olmadık oyunlara çeşitli anlamlar yüklüyor ve oyunları aceleye getirtip patlamalarına neden oluyor. Ben bunu bu oyundan bağımsız söylüyorum ama eminim gene benzer bir durum yaşanacağına. Hani bak ben yanılıyor olsam istatistikler benim dediğimi kanıtlar nitelikte olmaz değil mi ? Bunu kanıtlayan istatistiklerse hem Xbox One satış rakamları hem de bu bahsi geçen oyunların satış rakamları.(GamePass dahil edilerek açıklanan oynayan kişi sayısının pek bir önemi yok ayrıca önemli olan oyunun ne kadar sattığı.) GamePass güzel bir sistem olabilir ama içindeki oyunların çoğu şu an için çok zayıf. Kendini geliştirmediği sürece şu haliyle büyük avantaj sunan bir oluşum değil. Hepsi eski oyunlar. Ha bir de bana Sony fanı deme olasılığınıza karşı(senin için demiyorum bunu genel olarak belirtiyorum) Xbox 360 döneminden beri Xbox sahibi olan(xbox one da var elimde) ve çoğunluğa vurulduğunda Xbox'da oyun oynamış birisiyim. 360 döneminde Xbox hastasıydım hatta. Ama gerçekler acı ne yazık ki. Bunların hepsi toparlanması için yapılması gereken şeyler.
quote:

Orjinalden alıntı: Oasis of the Seas Oyunun yapımcısı Saber Interactive Dağıtımcısı 2K, Microsoft ile ne alakası var? Ayrıca State of Decay 2 30$ dan satışa çıktı TR store da ise çok daha ucuzdu ve game pass ile herkes bedavaya oynadı. Saçmalamışsın...

1ht1baron

19.9.2018 01:59:39

0
Keşke yeni FIFA Street ve NBA Jam yapılsa.

Drima

18.9.2018 21:48:26

0
Bu da tutarsa zaten Fifa Street hibriti bir şey görmemiz yakındır

Dhalsim

18.9.2018 21:12:04

0
Bunun futbol versiyonu da yapılmalı biran önce..Zıpır futbol oyunu yok ne zamandır..Nefes aldıran, stres attıran güzide oyun

Philipp_Plein

18.9.2018 17:53:49

+4
Oyunun yapımcısı Saber Interactive Dağıtımcısı 2K, Microsoft ile ne alakası var? Ayrıca State of Decay 2 30$ dan satışa çıktı TR store da ise çok daha ucuzdu ve game pass ile herkes bedavaya oynadı. Saçmalamışsın...

kataaay

18.9.2018 17:45:54

+1
Microsoft bu tarz küçük yapımcıları satın alarak çok saçma ve gereksiz hamleler yapıyor. Hem oyunlara Windows Store zorunluluğu getirip kendisine sövdürüyor, hem oyunların fiyatını artırıyor, hem de bu oyunları aceleye getirerek çıkarttırıp iyice batırıyor olayı. Örneğin State of Decay 2 gibi bir oyunu 60 dolara sattırıp aceleye getirip çıkarttırmaları.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NBA Playgrounds 2 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız