Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA 2K21 - MyCareer Neighborhood Fragmanı

 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Visual Concepts, NBA 2K21'in MyCareer Neighborhood modunu tanıttı.
 
The Long Shadow adlı modda babası emekli basketbolcu olan ve onun izinden gitmeye çalışan Junior adlı karakterin rolünü üstleneceksiniz. Liseden üniversiteye ve oradan da NBA'e olan yolculuk 10 resmi lisanslı üniversite programı içerecek. Bunlar Michigan State, UConn, Florida, Gongaza, Syracuse, Texas Tech, Oklahoma, UCLA, Villanova University ve West Virginia. 
 
MyCareer modunun oyuncu kadrosu Jesse Williams (Grey's Anatomy), Michael K. Williams (The Wire, Boardwalk Empire), Djimon Hounsou (Blood Diamond, Guardians of the Galaxy) ve Mireille Enos (The Killing, World War Z). Ayrıca Damian Lillard ve Zion Williamson da yer alacak.
 
Bu yıl yeni Neighborhood, 2K Beach olarak geri dönüyor. Venice sahilini andıran ortam SWAG, The REC ve NBA Store gibi 2K oyuncularının görmeye alıştığı tüm yerleri içerecek.

NBA 2K21 PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC ve Stadia için 4 Eylül'de çıkacak. PlayStation 5 ve Xbox Series X'in çıkış oyunu olarak 2020 sonbaharında piyasaya sürülecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
NBA 2K21 2K basketbol PlayStation 4 Xbox One Nintendo Switch PC Stadia PlayStation 5 Xbox Series X
Monster Hunter World: Iceborne'un Son Güncellemesi Fatalis'i Ekleyecek Gerçek Zamanlı Taktik ve Gizlilik Oyunu The Stone of Madness Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RaymonD7

30.8.2020 21:30:10

0
İndirim de alınır

yaratıc1KLAVYE

29.8.2020 22:43:35

0
Oynayanların çoğu 2K 2020'de bir yerlerini yırttılar yeter artık diye ama bakıyorum halen aynı cüzdan boşaltma çabaları içeren boş içerikler.

Uncy

29.8.2020 00:38:20

0
kariyer dış mekanın grafikleri rahatsız edici
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NBA 2K21 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız