Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA 2K21 MyTEAM İlerlemesi Yeni Nesle Aktarılabilecek

 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Visual Concepts, NBA 2K21 MyTEAM modu için ilk fragmanı ve detayları paylaştı. 
 
PlayStation 4 veya Xbox One'daki ilerlemeniz PlayStation 5 ve Xbox Series X'e aktarılabilecek. Buna kartlar, MT, VC ve Token dahil. İlerlemenin aktarılabilmesi için aynı kullanıcı hesabı ve aynı platform olması gerekli.
 
Oyunun standart sürümünü satın aldığınız takdirde yeni nesil versiyona ücretsiz olarak erişemeyeceğinizi unutmayın. PlayStation 4 veya Xbox One'da Mamba Forever sürümünü satın alırsanız yeni nesilde standart sürüme ücretsiz erişebileceksiniz.
 
NBA 2K21 ile MyTEAM moduna gelen bazı yeniliklere bakacak olursak ilk başta Sezonlar dikkat çekiyor. Seviye atlayarak çeşitli ödüller kazanabileceğiniz Sezonlar oyuncuları tüm yıl boyunca meşgul etmeyi amaçlıyor. İlk sezon büyük ödülü Pink Diamond Steph Curry kartı olacak.
 
MyTEAM Limited, MyTEAM'in yeni oyun modu. 5v5 online modu her hafta sadece cuma, cumartesi ve pazar oynanabilecek ve her hafta farklı kural setleri içerecek. Örneğin bir hafta sadece 24 yaş altı oyunculardan oluşan bir kadro ile parkeye çıkabileceksiniz. Başka bir hafta da Ruby veya daha düşük seviyede kartlar kullanmanız gerekecek. Galip çıkarak şampiyonluk yüzükleri toplamaya çalışacaksınız.
 
Unlimited modu, 2.0 sürümüyle karşımızda. Bu yıl Unlimited 9 lig ve her bir ligde 12 maç içerecek. İlk ligi aşmak için 12 maçtan sadece 3 tanesini kazanmanız yeterli olacak. Bir sonraki liglere yükselmek için gereksinimi tamamlayamasanız da ligden düşmemek için belli sayıda maç kazanmanız gerekecek. Liglere göre çeşitli ödüller kazanacaksınız. En üst ligde 12 maç arka arkaya kazandığınızda özel ödül bir sizleri bekliyor olacak.
 
Rozet kartları da geri dönüyor. Artık oyuncu uygunsa ona rozet ekleyebilecek veya seviyesini artırabileceksiniz. Ek olarak, MyTEAM'in bir başka yeni özelliği The Exchange sayesinde artık kullanmadığınız kartları başlangıç dizilişinizde başlıca öğe olacak kartlarla takas edebileceksiniz.
 
MyTEAM modu ile ilgili daha fazla bilgiyi nba.2k.com/courtside-report adresi üzerinde bulabilirsiniz.

NBA 2K21 PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC ve Stadia için 4 Eylül'de çıkacak. PlayStation 5 ve Xbox Series X'in çıkış oyunu olarak 2020 sonbaharında piyasaya sürülecek.

NBA 2K21 MyTEAM: Rüya Takımını Kur Fragmanı:
 
 
NBA 2K21 PS5 Kutu Tasarımları:
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
NBA 2K21 2K basketbol PlayStation 4 Xbox One Nintendo Switch PC Stadia PlayStation 5 Xbox Series X
Crysis Remastered 18 Eylül'de PS4, Xbox One ve Epic Games Store'a Geliyor Haftalık Dizi ve Film Önerisi 21: What We Do in the Shadows

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NBA 2K21 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız