Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mythos'ta Hafta Sonu 2 Katı Xp Var

Mythos'ta Çeyrek Milyon, Tam Eğlence

     Leziz bir pizzanın ilk çeyreği, merhametli bir akademik çeyrek ya da ışıl ışıl parlayan bir çeyrek altın: tüm bunlar kuşkusuz ki muhteşem şeyler. Ama Mythos’un çeyreği ile kıyaslanamazlar bile – koca bir milyonun çeyreği! Çünkü daha şimdiden, Hack’n’Slash startının 2. haftasını doldurması ile Mythos’ta 250.000’den fazla oyuncu canavar avında.

     İlk çeyrek milyon beraberinde ilginç istatistikler de getirdi elbette:

     Karakter oluşturmada oyuncuların %32’si ateşli Piromanı, %28’si ise hünerli Teknolojisti tercih etti. %40 gibi ezici bir çoğunluk ise Kan Hançeri suretinde Uld topraklarını keşfetti. Uld’da en sık rastladığımız ırk %30 ile İnsanlar. Onu en yakından takip edenler ise; Gremlinler (%28) ve Satyrler (%27). Tekgözlü Siklop ise karakterlerin sadece %15’ini oluşturuyor. Gözünüzü tek açın!
 
     Anlaşılan o ki, oyuncular canavar avında daha ziyade erkek karakterleri tercih ediyorlar. Mythos’taki karakterlerin sadece 3/1 dişi. Ama değerler ikiye katlandıklarında daha da güzel olmuyorlar mı? Hele de söz konusu Can Puanları ise? İşte bu sebepten Cuma TSİ 13.00 ile Pazartesi TSİ 13.00’a kadar tüm görev ve devrilen canavarlara iki kat Can Puanı dağıtılacak.

     Mythos ayrıca „Gezgin“ kategorisinde BÄM!-Award için aday gösterildi. Fanlar http://www.bamaward.de/ adresinden Zindan-Macerası için oylarını kullanabilirler.
 
                                                                                                    Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mythos Europe Myhtos MMO Hack’n’Slash PC Online
Shift 2, Speedhunters ile Tokyo'dan Los Angeles'a PES 2012'den Yeni Bilgi ve Açıklamalar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mythos Global
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız