Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mulaka 27 Şubat'ta PS4 ve PC için, 1 Mart'ta Switch için ve 2 Mart'ta Xbox One için Çıkacak

 
   Geliştirici Lienzo, Mukala'nın çıkış tarihlerini duyurdu.

   Mulaka 27 Şubat'ta PlayStation 4 ve PC için, 1 Mart'ta Switch için ve 2 Mart'ta Xbox One için çıkış yapacak. Fiyatı $19.99 olacak.
 
   Ön sipariş bugün tüm platformlar üzerinde ulaşılabilir olacak. Hem ön siparişlerden hem de lansman sonrası elde edilen gelirlerin bir kısmı Meksika'daki Sierra Tarahumara bölgesindeki yerel halka destek olan hükümet dışı kuruluşlara bağışlanacak.
   

   Kuzey Meksika’nın nefes kesen manzaralarına, zengin yerel Tarahumara kültürünü baz alan üç boyutlu aksiyon/macera oyunu Mukala ile giriş yapın. Etkileyici koşma yetenekleri ile ünlü Tarahumara yerlilerinden Tarahumara samani Sukuruame ile yolculuğa çıkıp, tanrıların güçlerini kullanarak, topraklarını mahveden kötülük ile çarpışın. Gerçek Sierra Tarahumara mekanlarından esinlenilmiş ortamlarda bulmaca çözerek, bölgenin mitolojik yaratıkları ile yüz yüze savaşarak, Tarahumara yerlilerinin neden insanüstü oldukları için ün kazandıklarını öğrenmiş olun.


   Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Mulaka bağımsız aksiyon oyun mitoloji tarihsel
Five Nights at Freddy's Filminin Yönetmeni Belli Oldu Devil May Cry HD Collection PS4, Xbox One, PC Versiyonu Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mulaka ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız