Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Motorsport.com Dijital Yarış Takımı Duyuruldu

 
     Dünyanın ve Türkiye'nin en büyük motor sporları medyası olan Motorsport.com, uluslararası alanda yarışacak elektronik spor takımını duyurdu. Dijital yarışlarda önemli bir tecrübeye sahip olan MindTrick takımı ile güçlerini birleştiren Motorsport.com eTeam, 1 Kasım'da ilk yarışına çıkacak.
 
     Motorsport.com eTeam, gerçek Formula 1 pilotlarından diğer tüm serilerdeki pilotların antrenman yapmak ve hatta yarışlara katılmak için tercih ettikleri iRacing platformunu hedefliyor. Takım ise yerli ve yabancı 17 kişilik bir kadrodan oluşuyor.

     Motorsport.com eTeam'i aynı zamanda MindTrick yarış direktörü olan Taha Küçükkut yönetecek.

     Motorsport.com eTeam MindTrick kadrosunda Taha Küçükkut, Emir Aşarı, Murat Utku Şener ve Selçuk Erdem Akyol gibi tanıdık isimler var. GT3, GTE ve LMP2 kategorilerindeki dayanıklılık ve normal yarışları kovalayacak olan ekibin hedefi uluslararası turnuvalarda önemli başarılar elde etmek olacak.
 
     Öte yandan Motorsport.com eTeam'in Black, Yellow ve White adını alacak diğer takımlarının oluşturulacağı bildirildi. Bu takımların pilot kadrosunun hafta sonunda birbirlerine en yakın ve en ideal isimlerden kurulacağı; İslam Yalçınak, Hüsnü Güven, Sebahattin Atalar ve Barry Arends gibi tecrübeli isimlerin yanında Emir Tanyol Kar, Ömer Akan, Taha Bozgan, Levent Orhan, Serhat Budak, Furkan Özer, Emre Yıldırım ve Ömer Can Mengi gibi yetenekli pilotların da takvimdeki yarışlara göre takımda görev alacağı duyuruldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Motorsports.com Türkiye iRacing yarış simülasyon çevrimiçi online internet abonelik aylık ücret
Digital Athletics, PUBG Mobil Kadrosunu Duyurdu CD Projekt'in Hisse Senedi Fiyatı %25 Düştü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
iRacing
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız