Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Moss: Book II, 2022 Baharında Çıkış Yapacak

 
 
Geliştirici Polyarc, sanal gerçeklik aksiyon macera bulmaca oyunu Moss: Book II'nin ilkbahar 2022'de PlayStation VR için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Moss: Book II, bugüne kadar tüm zamanların en yüksek puanlı sanal gerçeklik oyunlarından biri olan Moss oyunundaki hikayeyi temel alıyor. Amcası Argus'u kurtaran Quill'in macerası, burada da devam ediyor. Bu macerada Quill'in kendine ait bir planı vardır. Arcane'nin acımasız yönetimine son verebilecek ve dünyayı büyük bir yıkımdan kurtarabilecek bir plan.
 
Tehlikeli araziler, zorlu bulmacalar, ateş ve çelikle yoğrulmuş düşmanlarla dolu bir yolculuk sizleri bekliyor. Bu yolculuk Hem zafer hem de mağlubiyet ile dolu. Macera boyunca yeni arkadaşlıklar edinebilir, onlardan yardım alabilirsin.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu vr aksiyon macera
The Stanley Parable: Ultra Deluxe, 2022'nin Başlarına Ertelendi Yu-Gi-Oh!'nun Yeni Booster Paketi Brothers of Legend Çıkış Yaptı

BSC Misafiri

4.12.2021 11:58:33

0
ilk oyunu oynamış biri olarak yorum yapıyorum çok çok iyi bir oyundu vr cihazı olanların mutlaka deneyimlemesi gereken bir oyun bu tarz oyunlardan hoşlananlar ghost gain oyununu da denemesini tavsiye ediyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız