Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat'tan 10 Dakikalık Oynanış Videosu


 
     Mortak Kombat'ın köklerine döneceği ve 2011 yılında çıkacak oyun için serinin hayranlarının heyecanlandığına eminim. Bu efsanenin yaratıcısı Ed Boon'un liderliğinde NatherRealm Studios tarafından geliştirilen oyunun oynanış videoları büyüleyici.
 
    Eski hızına ve kanlı fatality'lere yeniden merhaba diyen oyun, güçlü bir online oyun sistemi ve 2 kişilik bir takım oluşturacağımız Tag moduyla karşımıza çıkacak.
 
      Scorpion, Milleena, Reptile, Sub-Zero, Kung Lao, Johnny Cage, Night Wolf ve Sector gibi karakterlerin açıklandığı oyunun videosundaki kanlı fatality'ler eminim çok ilginizi çekecektir.
 
    Yalnız Kung Lao'nun Johnny Cage'e fatality yaptığı sahnedeki seslendirmenin çok uyduruk olduğunu söyleyebilirim. 16 bit döneminden kalmış gibi olan seslendirme ve Cage'in fatality sırasındaki hareketleri umarım düzeltilir.
 
     Yeni Mortal Kombat'ın yaklaşık 10 dakika süren oynanış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Mortal Kombat Dövüş NetherRealm Studios Warner Bros. Ed Boon Xbox 360 PS3
Mega64'ten E3'ün Gerçekleri Kane & Lynch 2 Özel Demosu Live'da
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.7.2010 21:05:41

0
vallaha hocam boşuna 3d ile falan uğraşmasınlar...eski hayran kitlesine mk3 ultimate'yi yüksek çözünürlüklü getirsinler başka bişey istemez...xbox 360 sahiplerinin live üzerinden online oynadıklarını görünce kahroluyorum

AYTAMANER

2.7.2010 16:34:22

0
MORTAL KOMBAT eski günlerine kendini geliştirerek döndü. Bazı özel vuruşlarda rakibin bedenini hangi yerlerinin hasar gördüğünü izlememiz harika bir gelişme. KUNG LAO daha şimdiden favorim oldu (SUBZERO'dan sonra). Ancak sadece dövüştüğümüz bir oyuna bu kadar para verilirmi..? Orası da ciddi şekilde düşünülmeli. Ah baba ah niye daha zengin değilsin..?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız