Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge'in Yaş Sınırı Belli Oldu

 
 
Warner Bros.'un yayınladığı ve oyun dünyasının en popüler dövüş oyunlarından biri olan Mortal Kombat'in animasyon filmi bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu: Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge.
 
Duyurulduğu sırada oyunun yapımcılarından Ed Boon, animasyonun oldukça şiddet dolu olacağını zaten söylemişti. Bugün de direkt olarak filmin yaş sınırını açıkladı diyebiliriz. Ed Boon'un da yazdığı gibi film The Joker veya The Killing Joke animasyonu gibi "R" dereceli olacak. Yani ülkemiz için 18+ olarak yayınlanacak. 
 
Animasyonun bu yılın ilk yarısında çıkması planlanıyor. Seslendirmen kadrosunu buradaki haberimizden okuyabilirsiniz. Aynı zamanda Mortal Kombat'in bir de filmi şu anda yapım aşamasında. Onun da ilk fragmanı bu yaz paylaşılacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Mortal Kombat 11 Warner Bros. Interactive Entertainment NetherRealm Studios
DreamLeague Season 13: The Leipzig Major Turnuvası Tamamlandı! Galatasaray Espor, VFŞL 2020 Yaz Mevsimi Kadrosunu Duyurdu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat 11 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız