Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat Filminden Set Görüntüleri ve Filmin Logosu

 
Şu anda yapım aşamasında olan popüler dövüş oyunu Mortal Kombat'in set fotoğrafları Twitter üzerinden paylaşıldı. Paylaşılan görüntülerde set sandalyesinde oturan Lewis Tan'in paylaştığı görüntüde sandalyenin arkasında filmin logosu gözüküyor.
 
Ayrıca filmin çekildiği ortamın da bir görüntüsü paylaşılmış ve gerçekten tam da Mortal Kombat çekilecek bir yer gibi duruyor. Görselleri ve filmin kadrosunda bulunacak oyuncuları aşağıda bulabilirsiniz.
 
2021 yılının Mart ayında vizyona girmesi beklenen yeni Mortal Kombat filminin şu ana kadar belli olan oyuncuları ise şu şekilde: Scorpion karakterini Avengers Endgame, Wolverine gibi filmlerden tanıdığımız Hiroyuki Sanada; Shang Tsung karakterini ise Dark Knight filminden tanıdığımız Chin Han, Liu Kang rolünü daha önce Power Rangers ve Aquaman'den tanıdığımız Ludi Lin, Sub-Zero rolünü daha önce Baskın ve Hızlı ve Öfkeli 6 filminden tanıdığımız Joe Taslim, Jax rolünü daha önce Supergirl dizisinden tanıdığımız Mehcad Brooks, Raiden karakterini Thor filmlerinden tanıdığımız Tadanobu Asano ve Mileena karakterini ise Sisi Stringer can verecek. Sonya Blade rolünü The Meg filminden tanıdığımız Jessica McNamee canlandırıyor, Kano rolünü ise House of Lies dizisinden tanıdığımız Josh Lawson oynayacak. Ayrıca Deadpool 2 filminden tanıdığımız Lewis Tan ise filmin oyuncu kadrosuna dahil oldu, ancak oynayacağı rol henüz belli değil. 
 

 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mortal Kombat 11 Warner Bros. Interactive Entertainment NetherRealm Studios
Sony Interactive Entertainment, Japonya'da PS6, PS7, PS8, PS9 ve PS10'un İsim Haklarını Satın Aldı Paradox Interactive, Konsollar İçin Daha Fazla Oyun Yapmak İstiyor

tyler999

30.10.2019 17:09:03

0
Şöyle bi fragman yayınlanmıştı 2011 senesinde film yapım aşamasında denmişti sonra ses seda çıkmadı. Acaba o filmin devamımı bu anlamadım https://www.youtube.com/watch?v=WbyErCY0ZkI&feature=youtu.be
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat 11 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız