Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat Filmi Bir Hafta Ertelendi

 
Warner Bros. Pictures, Mortal Kombat filminin yayın tarihini bir hafta kadar erteledi.

16 Nisan yerine 23 Nisan'da geliyor.

Sinemalar ile birlikte aynı anda HBO Max'te yayınlanacak. 
 
Yönetmenliğini Simon McQuoid ve yapımcılığını Todd Garner ile James Wan üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Chin Han (Shang Tsung), Elissa Cadwell (Nitara), Hiroyuki Sanada (Scorpion), Tadanobu Asano (Raiden), Sisi Stringer (Mileena), Jessica Mcnamee (Sonya Blade), Max Huang (Kung Lao), Mehcad Brooks (Jax Briggs), Ludi Lin (Liu Kang), Joe Taslim (Sub-Zero) ve Lewis Tan (Cole Turner) yer alıyor.
 
Filmin senaryosu ise "Para karşılığı dövüşmeye alışkın MMA dövüşçüsü Cole Young, mirasından ve Outworld'ün İmparatoru, Shan Tsung'un en iyi savaşçısıdır. Outworld'de yaşayan Sub-Zero'nun onu avlaması için neden gönderdiğinden habersizdir. Ailesinin güvenliğinden endişe duyan, Cole kendisiyle aynı olan ilginç ejderha doğum lekesine sahip Özel Kuvvetler'de Binbaşı Jax'ın yönündeki Sonya'yı aramaya çıkar. Yakında, kendini Yüce Tanrı ve Dünya Diyarı'nın koruyucusu, doğum lekesini taşıyanlara sığınak veren Lord Raiden tapınağında bulur. Burada tecrübeli dövüşçüler Liu Kang, Kung Lao ve hilekar paralı asker Kano tarafından yetiştirilen Cole, bir yandan da Dünya Diyarı'nın en büyük şampiyonlarının, Dış Dünya'nın en büyük şampiyonlarına karşı, savaşacağı ölümcül dövüşe hazırlanır. Bakalım Cole ruhunun derinliklerinde saklı olan gizemli ve muazzam güçleri çok geç olmadan keşfedip, sadece ailesini değil, tüm evreni Dış Dünya'nın saldırısından kurtarabilecek mi?" 

Yeni kısa fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US Mortal Kombat 11 Warner Bros. Interactive Entertainment NetherRealm Studios
Cyberpunk 2077'nin PlayStation Store'a Ne Zaman Döneceği Sony'ye Bağlı Europa Universalis IV: Leviathan Genişlemesi 27 Nisan'da Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat 11 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız