Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 11'in Yeni Karakteri Spawn'dan 3 Yeni Video Paylaşıldı

 
 
Yayıncılığını Warner Bros Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise NetherRealm Studios'un yaptığı dövüş oyunu Mortal Kombat 11'in yeni karakteri Spawn'dan 3 yeni video paylaşıldı.
 
IGN'in paylaştığı videolardan ilki Spawn karakterinin tüm Fatality, Brutality ve Fatal Blow hareketlerini gösteriyor. İkincisi Spawn'ın tüm donanımını, oyuna giriş ve çıkış sahnelerini gösteriyor. Son video ise Spawn'ın, Mortal Kombat 11 içerisinde nasıl bir motivasyonu olduğunu ve hikayesinin ne olduğunu açıklıyor.
 
Spawn, 17 Mart'ta Kombat Pack sahipleri için, 24 Mart'ta ise herkes için yayınlanacak. Bahsi geçen videoları aşağıdan izleyebilirsiniz. Mortal Kombat 11, şu anda PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için erişilebilir durumda.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mortal Kombat 11 Warner Bros. Interactive Entertainment NetherRealm Studios spawn
Monument Valley Geliştiricisinin Antika Restorasyon Oyunu Assemble with Care Bu Ay PC'ye Geliyor Monster Hunter World: Iceborne'un Safi’jiva Siege Güncellemesi PC için 20 Mart'ta Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.3.2020 16:37:52

0
X ve 11 bambaska oyunlar ki.Lol meh sana asil

Sarohan

12.3.2020 13:11:41

+1
Meh' inize tüküreyim. Arada fark yok diyorsan sıkıntı zaten baştan sona sende oyuna yalandan çamur atma boş misafir.

BSC Misafiri

12.3.2020 07:51:47

0
meh bence. Oyunu aldığıma pişman oldum. Pc'de almanızı önermem de . Premium edition almıştım dlc'ler için oyun online kule modu oynanmıyor bile sürekli pure virtual vs. vs. diye hata veriyor .Dlc'ler desen bildiğin re-skin aslında oyun re-skin kitana'nın hareketleri X ile aynı . Terminator X'deki jason, Dvorah X dvorah ile alien karması gibi gibi .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat 11 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız