Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 11 Ultimate ve Kombat Pack 2 Ön Siparişe Açıldı

 
17 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak Mortal Kombat 11 Ultimate ve Kombat Pack 2 ön siparişe açıldı.
 
Mortal Kombat 11 Ultimate $59.99 ve Kombat Pack 2 $14.99.
 
Mortal Kombat 11 Ultimate PS Store -- 399,00 TL
Mortal Kombat 11 Ultimate Xbox Store -- 399,00 TL
Mortal Kombat 11 Ultimate Steam -- 102,00 TL

Kombat Pack 2 PS Store -- 109,00 TL
Kombat Pack 2 PS Store -- 109,00 TL
Kombat Pack 2 Steam -- 25,00 TL
 
Mortal Kombat 11 Ultimate içeriği:
 

Definitive Mortal Kombat 11 Experience – Oyuncuları, destansı Mortal Kombat destanını devam ettiren ve 37 oynanabilir karakterin tam kadrosuyla birlikte, zamanın sınırlarını zorlayan bir maceraya götüren, eleştirmenlerce beğenilen iki hikaye.

Kombat Pack 2 –Kitana'nın hibrit Eden ve Tarkatan klonu olan yeni eklenen dövüşçüler Mileena; Asil Edeniyen yarı tanrı Rain; ve aktör Sylvester Stallone'un sesine ve benzerliğine sahip ikonik Özel Kuvvetler askeri Rambo.

Mortal Kombat 11: Aftermath Expansion – Franchise-first story genişletmesi, üç oynanabilir karakter (Fujin, Sheeva, RoboCop) ve 10 ek karakter görünümü.

Kombat Pack 1 – Altı oynanabilir karakter (Shang Tsung, Nightwolf, Sindel, The Joker, Terminator T-800, Spawn) ve 25 ek karakter görünümü.

Mortal Kombat 11 – Story, Custom Character Variation System, Stage Fatalities, Friendships, Online, Towers of Time, Tutorial, Krypt, Kombat League ve sahneye geri dönen ve yeni katılan dövüşçülerden oluşan kadrosu dahil olmak üzere tüm oyuncular için birden fazla özellik ve mod ile paketlendi -Hepsi yıkıcı derecede acımasız sinematik görseller sergileyen benzersiz Ölümler ile donatılmış ilk savaşçılar.

PS5 Upgrade Available – 4K dinamik çözünürlük, gelişmiş görseller, iyileştirilmiş yükleme süreleri ve belirli modlar için nesiller arası konsol uyumluluğu sunar. Mortal Kombat 11 ve Mortal Kombat 11 Ultimate sahipleri ve PS4 ve PS4 Pro'daki yeni alıcılar, Mortal Kombat 11 Ultimate lansmanı ile birlikte sunulan oyunlarının PS5 sürümüne ücretsiz yükseltmeye de erişebilirler.

Xbox Series X|S Smart Delivery Enabled – 4K dinamik çözünürlük, gelişmiş görseller, iyileştirilmiş yükleme süreleri ve belirli modlar için nesiller arası konsol uyumluluğu sağlar. Ek olarak, Mortal Kombat 11 sahipleri ve Xbox One konsollarındaki yeni alıcılar, Mortal Kombat 11 Ultimate lansmanı ile birlikte mevcut olan Xbox Series X | S'de ücretsiz güncellemelere erişebilecekler.

Krossplay Support – PS5, PS4, Xbox Series X | S ve Xbox One oyuncularının belirli modlarda çapraz platformlarda diğer oyunculara karşı savaşmasına izin verir.

 
Mortal Kombat 11 Ultimate | Kombat Pack 2 duyuru fragmanı:  
 
 
Mortal Kombat 11 Ultimate | Rain oynanış fragmanı: 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mortal Kombat 11 Warner Bros. Interactive Entertainment NetherRealm Studios
Gamedec 2021'e Ertelendi Nintendo eShop'ta Bu Hafta
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Punisher155

16.10.2020 21:48:57

+1
quote:

Orjinalden alıntı: StarSCL 3 kere indirime girmiş ve almamışsın. Sen şansını fazla zorlamışsın kardeşim :D MK 1’den itibaren çoğu seriyi oynamışımdır. Zaten bu kadar hayranı olmasam premium almazdım ps üzerinden. Benim favori serim MK3 Ultimate’dir ancak 11 bence en iyi oyunları oldu. Eksikleri tabii ki var ama herşeyi mükemmel yaparlarsa seneye nasıl bir yenilik yapacaklardı ki. Bu arada Smoke da Sub-Zero ile beraber favori karakterlerimdendir. Umarım yeni karakter olarak Reiko ile beraber Kintaro ve Smoke da eklenir.
Artık benim inatla almama durumuma daha fazla dayanamayıp oyunu bugün itibariyle de kırmışlar ona da şaşırdım :) Oyunu deneyebilicem sonunda ama hem Steam hesabımda olsun hem de online oyun için tabiki ilk indirimde atarım Ultimate sürümünü kütüphaneye nasılsa sonradan DLC'lere ekstra para vermek gerekmediğini öğrendim sayende :) Ultimate MK3 saatlerimi hiç ettiğim oyundur Sega'da, ordaki eksikler tamamlansın üstüne Kintaro da gelsin hepsine okeyim sadece PS2 dönemindeki yeni eklenen karakterleri pek sevemedim de gelseler de sıkıntı değil zenginlik bu oyuna yakışıyor, oyunun adının da MK 11 Ultimate olması gerçekten Ultimate MK 3'ü hatırlatıyor güzel hamle yapmışlar.

StarSCL

16.10.2020 19:06:38

0
3 kere indirime girmiş ve almamışsın. Sen şansını fazla zorlamışsın kardeşim :D MK 1’den itibaren çoğu seriyi oynamışımdır. Zaten bu kadar hayranı olmasam premium almazdım ps üzerinden. Benim favori serim MK3 Ultimate’dir ancak 11 bence en iyi oyunları oldu. Eksikleri tabii ki var ama herşeyi mükemmel yaparlarsa seneye nasıl bir yenilik yapacaklardı ki. Bu arada Smoke da Sub-Zero ile beraber favori karakterlerimdendir. Umarım yeni karakter olarak Reiko ile beraber Kintaro ve Smoke da eklenir.

Punisher155

16.10.2020 17:35:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: StarSCL Dostum boşuna beklemişsin ya. Hele 62 tl.lik indirimi kaçırmasaydın çok iyi olurdu. Şimdi yeni versiyon çıkacağı için indirime girmesi de zaman alacaktır. Senin adına üzüldüm. Bu arada Rain'nin tanıtım videosunu beğendin mi? Karakterin hayranı olmasam da çok beğendim. Çok havalı hareketleri var. Seslendirme karaktere oturmuş bence. Kıyafetlerse süper tasarlanmış.
Sorma valla boşuna beklemişiz dostum 3 kere indi o fiyata bi de :) Rain gerçekten muazzam olmuş dediğin gibi seslendirme kıyafetler gerçekten çok etkileyici hareketlere girmiyorum bile su formuna dönüşmesi falan harika benim de çok favorim değildi ama trailerdan sonra Mortal Kombat(2011) ve Mortal Kombat Trilogy'i tekrar açtırıp oynattırdı yani bana Rain'i. Bir de Ermac, Smoke gibi hayranların şusıra Twitter'dan baskı yaptığı karakterler de gelse (ki Ermac favorilerimden) hatta ninjaları komple tamamlasalar Reptile'ı da ekleyip sanırım benim için gelmiş geçmiş en iyi oyunu bile olabilir serinin, çünkü koydukları her karakterin hakkını vermişler her anlamda. Kombat Pack 3'ü de bundan dolayı merakla bekliyorum umarım gelir.

StarSCL

16.10.2020 15:18:25

+1
Dostum boşuna beklemişsin ya. Hele 62 tl.lik indirimi kaçırmasaydın çok iyi olurdu. Şimdi yeni versiyon çıkacağı için indirime girmesi de zaman alacaktır. Senin adına üzüldüm. Bu arada Rain'nin tanıtım videosunu beğendin mi? Karakterin hayranı olmasam da çok beğendim. Çok havalı hareketleri var. Seslendirme karaktere oturmuş bence. Kıyafetlerse süper tasarlanmış.

Punisher155

16.10.2020 14:13:58

+1
quote:

Orjinalden alıntı: StarSCL @Punisher155 Rica ederim :) Ben ps üzerinden satın almıştım. İleride dlc, karakter ve kozmetik eklemeleri mutlaka yapacaklarını düşündüğümden açıklamasına çok dikkat ederek premium almıştım. Mesela Aftermath Premium’a dahil edildi. Ek ücret ödemedim. Hiçbir karaktere de ücret ödemedim. Şu an steam’de premium fiyatı uygunsa almanı tavsiye ederim. İleride bir kombat pack daha ekleyeceklerini ümit ediyorum.
Çok iyiymiş valla bilseydim bu kadar beklemezdim neredeyse oyun çıktığından beri Steam'de Premium/Aftermath/Ultimate sürümleri(PC'de de isimleri değişiyordu yeni sürüm çıkınca) 102 TL idi indirimde de 62 TL'ye iniyordu. Bazı sızıntılara göre 5 karakterlik bir slot boşluğu olduğu söyleniyor tabi heyecanla beklemedeyiz.

StarSCL

16.10.2020 11:21:14

+1
@Punisher155 Rica ederim :) Ben ps üzerinden satın almıştım. İleride dlc, karakter ve kozmetik eklemeleri mutlaka yapacaklarını düşündüğümden açıklamasına çok dikkat ederek premium almıştım. Mesela Aftermath Premium’a dahil edildi. Ek ücret ödemedim. Hiçbir karaktere de ücret ödemedim. Şu an steam’de premium fiyatı uygunsa almanı tavsiye ederim. İleride bir kombat pack daha ekleyeceklerini ümit ediyorum.

BSC Misafiri

16.10.2020 09:58:31

+1
Bunlar da iyi alıştı he. İki güncelleme getir, tam fiyattan sat. Pandemi ekmeklerine yağ çaldı...

Punisher155

16.10.2020 09:58:09

+1
quote:

Orjinalden alıntı: StarSCL @Punisher155 Dostum premium edition bütün kombat packleri kapsar. Pc için çok ucuza geliyor ama ps için 430 civarıydı.
Kesinlikle PC'de hep ucuz oluyor bu seri, eğer bu Premium/Ultimate sürümler gelecekteki DLC'leri de kapsıyorsa aslında şuan almadığıma pişman oldum diyebilirim dostum ben o güne kadar çıkmış olan kostüm/karakter dlclerini kapsıyor sonrasında çıkanlara gene para veriliyor sanıyordum hep ki zaten kontrol ettim şimdi Steam'den Premium Edition da Ultimate'e dönüşmüş en kısa zamanda satın alırım bilgilendirme için teşekkür ettim :)

BSC Misafiri

16.10.2020 09:57:03

0
Fiyat artmaz mortal kombatı ea gibi bir marka almazsa bir ara o olay vardı .hep öyle diyordunuz ilk senaryo dlcsinede öyle demiştiniz artmadı .buda artmaz sagolsunlar Türkçe altyazı hariç iyi düşünüyorlar keşke Türkçe altyazıda ekleseler ama neyse.

StarSCL

16.10.2020 09:08:20

+1
@Punisher155 Dostum premium edition bütün kombat packleri kapsar. Pc için çok ucuza geliyor ama ps için 430 civarıydı.

Punisher155

16.10.2020 08:05:41

+1
Steam fiyatı gerçekten şahane 1 seneden fazladır şahaneydi aslında yeni sürüm çıktı adamlar zam yapmadı bile helal olsun da şu DLC'lerin devamı gelecek gibi gözüküyor daha finali noktalayamadılar gene biraz beklicem gibi mecbur tek seferde almak istiyorum herşeyi yoksa fiyat süper indirimlerde bu tarz sürümleri oyunun 62 TL'lere iniyor takdir edilesi ama alana kadar şimdilik MK XL devam.

Leona Heidern

16.10.2020 06:54:13

+1
Steam fiyatı şahane, daha önce diğer paketler vardı bende. Şimdi sadece Kombat Pack 2 25 TL aldım.

wassuplaying

16.10.2020 02:09:24

0
Fiyat her an artabilir Steam'de. Alacak olan varsa beklemesin bence.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat 11 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız